"Хто би міг подумати..."

"Хто би міг подумати..."

Отже, партія капітуляції не змогла остановіть войну, бої на фронті відновилися. Хто би міг подумати: потуги просто перестати стріляти нічого не дадуть.

Але саме про це казали порохоботи перед виборами. Я особисто сто разів казав, що нічого з цих позивів уклоніста і наркозалежногого зрадника стати на коліна перед Путіним не вийде. Путін лише знову щось відбере в нас і продовжить війну далі. Але тоді зелені вівці були засліплені сяянням з екрану чергового Месії Голобородька. Те, що Влодімір Чудотворець перетворював воду на вино і інші свої чудеса творив переважно на каналах олігархів, ніхто не звертав уваги і слухати не бажав. Людям створили приємну обгортку, в яку вони ЗАХОТІЛИ повірити. А далі - справа техніки.

Потім зелені розвернули обгортку, а в ній лайно - портнови, тататарови, єрмаки, коломойські і венедіктови.

Але ж так хотілося вірити, що цей Месія, вже точно вижене жадібних бариг із влади, як Ісус у Біблії торговців із Святого Храму. Тим більше він так автентично вже візуалізував це у кіно. Те, що вам шефіро-міндічевське творче об'єднання впарило жовану історію сивої давнини в новій обгортці, ви не бачили. Як не бачите тепер, що вам в Месії втюхують чергового Гордона зі Смєшком на поводку. Головне, щоб харя мелькала перед очима. Хіба може харя, що мелькає перед обличчям, брехати? Ні, звісно.

В результаті ми бездарно втратили 2 роки життя країни (насправді 5). Ми бездарно втратили повагу до України в світі. Ми бездарно втратили багато життів наших воїнів. Бо одна справа воювати, коли знаєш, що країна за тебе горою, інша - коли керівництво країни тебе кидає і каже, що не відправляло.

Проблема будь-якої "партії миру" в тому, що інфантильне суспільство одночасно хоче двох взаємовиключних речей: остановіть войну, але при цьому не йти на поступки ворогу. Все і одразу і нічого не робити для цього. Будь-яка "партія миру" обов'язкова потрапить на цей шпагат. Без поступок Москва не перестане стріляти. А наш народ віками звик воювати з усіма ворогами підряд і не поступатися без бою. Ці речі глибинні і їх не переступиш. Якщо їх не розуміти, обов'язково попадеш на шпагат, в який і потрапив зелень.

Та інша проблема, що зелено-коломойський кагал і не бажав нічого робити для вас. Вони приходили у владу для себе. Вони приходили хапнути і по педалям. Так що платіть нові підвищені тарифи, іншого результату і бути не могло, коли голосуєш за порно-актрису олігархів.