"Хто їх учив без запрошення ломитися...?" - Тамара Горіха Зерня

"Хто їх учив без запрошення ломитися...?" - Тамара Горіха Зерня

«19 січня в Україну з візитом прибуде Держсекретар США Ентоні Блінкен. … Візит не є плановим, ще наприкінці тижня його у графіку не було.»

Та що ж за день такий, Вова? Вони смерті твоєї хочуть, це точно.

По перше, не ясно, купатися чи не купатися. З одного боку, Порошенко не купався, і тут би можна його обскакати, стильно, модно, молодьожно. Такий шанс без штанів сфоткатися. З другого, воно ж холодно наче… Пірнути на дачі? Хай пінопласту у воду накришать типу сніг на березі, і тоді ще на відео підшаманять, щоб наче ти лід проламуєш.

Далі суд той чортовий, будь він не ладний. Порох каже що хоче, і рота йому не заткнеш, і всі дивляться. А твої ледве мекають, шам-шам собі під носа, як міль обкурена. І масовка ця порохоботська під судом дика. Тобі ж гарантували, що ніхто не прийде. Оце таке у них ніхто? А яке тоді буде «хтось», страшно подумать.  

Суддя серло. Не хочу як Кірєєв, не хочу як Кірєєв… А що Кірєєв? Чим йому погано? Ну поцарював в Україні, тепер бомжує у росії, так головне що живий. А живому все краще живеться ніж мертвому, чи не так? Судді вчора так і сказали, так він по справжньому здихать почав, слабак.  


Поліція невідомо з ким, може і справді з народом. Ветерани ходять руки в боки, а що у них у тих боках, тобто у внутрішніх кишенях, хто його знає. Росіяни своїх дипломатів вивезли – тільки це не точно. За тими залізними шторками і так не видно, чи є хтось у посольстві, чи нема. А якщо і правда війна почнеться? Не та що зараз, цю ти у своїй голові закінчив, а така що і по Кончі стрельнуть. Не дай бог у басейн прилетить…

О, треба попитати, як там ПВО довкола Києва, те що за гроші Порошенка зробили. Його арештували чи ні разом з іншим майном? Хай скоріше арештують і переставлять довкола дачі, так буде правильно.

Тепер Блінкен цей… Хто їх учив без запрошення ломитися? А якщо мене немає вдома, якщо я купаюся?

Хто б іще два роки тому сказав, що так буде, не повірив би. Ніколи Вові так важко не жилося, як при президентові Зеленському.