"Хто придумав ту залєпуху, що США розслідують крадіжку Коломойським 470 мільярдів доларів?" - Антон Швец

"Хто придумав ту залєпуху, що США розслідують крадіжку Коломойським 470 мільярдів доларів?" - Антон Швец

Це ж треба зовсім буть імбецилом, щоб таке сказати і кретином, щоб розповсюджувати.

Крадіжка такого розміру зробила б з Коломойського не просто найбагатшого злодія в історії(він став багатшим за Ескобара та Картель Калі разом узятих навіть з урахуванням інфляції). А й найбагатшу людину у світі, бо 470 млрд баксів це тільки ти ще вкрадено, а в нього ж там ще й бізнес з активами якийсь є. До того ж в рейтінгу мільярдерів люди опиняються через активи, а Коломой би опинився через кеш.

Корочі це очевидна заліпуха.

Пояснюю.

По перше ніякі США чи там ФБР не оперують сумами у 470 чи скількі-то там мільярдів. І нічого такого не розслідують. Це брехня. Сума у 470 млрд не повʼязана з ФБР, а повʼязана з аудитом Крол, що його провели Крол для НБУ.

470 мільярдів доларів це оціночний результат механістичного сумування всіх коштів(кредитів) які проїхалися по всім юрособам, офшоркам, оншоркам та підставним компаніям Коломойського, Боголюбова, Дубілетів, Гороховського, Суркісів та інших за весь час, який досліджував Крол. Наприклад одна фріма бере кредит у 10 мільйонів і виводить його. Далі інша фірма бере кредит у 10 мільйонів і гасить кредит першої. А потім інша робить там само. І так 100 разів. В сумі мільярд. Хоча по факту крадіжка 20 мільйонів(або навіть 10 у первних випадках) плюс проценти.

Крол так зробив просто, щоб показати обсяг виводу та мойки капіталу в Приваті. Просто щоб показати складність системи Бєні в суді штата Делавер. Нехай там суд досліджує 20 мільйонів чи мільярд в кожному кейсі.

Реальна сума ЦИВІЛЬНОГО ПОЗОВУ яка досліджуєтся в суді Делаверу за позовом Привату(не ФБР) орієнтовно 620 мільйонів доларів. Зараз вже більше, пєня там вся фігня.

Позов у Високому суді Лондона на 3 мільярди баксів від України.

ФБР розслідує значно менші суми. Принаймні публічно, бо ФБР вміє берегти власні секрети. Мова йде по відмивання в США до 187 мільйонів доларів сукупно в декількох епізодах -14, 55, 60, може ще щось. Який там статус того розслідування - хз. Публічного арешту нема, кажуть є непублічний. Запита на екстрадицію офіційного нема.

Тобто ще раз.

Ніхто в США не інкрімінує Бєні 470 мільярдів. То ми, Україна кажемо про обсяг який там проїхався по його системі загалом оверол.

Розгляд в Делавері у підвішеному стані. Суддя мне вторинні статеві органи. Чого так - питати не в мене.

Результату розслідування ФБР ро Коломою нема. Рішення суду публічного про арешт нема. Запита на екстрадицію нема.

Чіл аут. Коли були глина, я бігав і просив вашої підтримки. Поки все їде нормас.

Ще б Дубінеску за грати і можна б було запалити.