"ХТО ТАКІ АГЕНТИ ВПЛИВУ І ДЕ ВОНИ ВИПЛИВАЮТЬ?" - Эдуард Літвіненко

"ХТО ТАКІ АГЕНТИ ВПЛИВУ І ДЕ ВОНИ ВИПЛИВАЮТЬ?" - Эдуард Літвіненко

Ну що, друзі-побратими, продовжуємо розбиратися у поняттях?!

Поняття перше – «кріт». Це агент, глибоко інкорпорований у структуру протилежних сил, що зазвичай постачає особливо важливу, засекречену інформацію. Головна відмінність крота від полягає в тому, що «кріт» вербується ще до того, як отримує доступ до закритої інформації, іноді навіть до того, як починає працювати в тій сфері, яка цікавить сторону, що засилає. Часто «кротів» вербують «на виріст», з прицілом, що рано чи пізно «кріт» досягне високої посади в організації ворожої сторони і постачатиме корисну інформацію.

Поняття друге – «щур» («крыса»). Представник організації (структури), який свідомо перейшов на бік ворога і виконує його завдання, продовжуючи службу у зазначеній структурі (організації).

Поняття третє – «агент впливу». У даному конкретному випадку – це особа, яка здійснює вплив і розповсюдження ідей ворожої державної або недержавної організації (сили) в середовищі людей, які до цієї організації (сили) не належать. Зазвичай це посадова особа або особа, яка користується громадським довірою і авторитетом, і яка здійснює систематичну діяльність з реалізації цілей політики іноземної держави (вербуються серед громадських діячів, журналістів, радників, державних експертів, чиновників, релігійних діячів, інших впливових осіб).

Термін четвертий – «корисний ідіот». На політичному жаргоні так називають особу, яка відстоює певну ідею без повного розуміння мети цієї ідеї і яку цинічно використовують лідери цієї ідеї.

Тепер екстраполюємо це на вчорашні події.

Подія перша.

Офіс президента України призначив бригадам майбутнього контрнаступу відповідальних «кураторів» з-поміж топ-посадовців і нардепів, які мають допомогти їм «закрити» нагальні потреби.

Показові повідомлення журналістів:

1. «На нараду до Єрмака запросили понад десять осіб: кількох заступників глави Офісу президента, керівників силових відомств, топ-менеджерів із державної банківської та енергетичної сфер, кількох міністрів і депутатів, які проявили свою ефективність під час повномасштабної війни». Запам’ятаємо! На нараду до «головного по канцелярським скріпкам» шустро біжать нардепи, бізнесмени, міністри, і що важливо – керівники силових структур. Не представники бізнес кіл та міністерств, а саме – керівники.  

2. «На зустрічі голова Офісу президента Андрій Єрмак вказав, що Зеленський вирішив, що саме ці люди мають зайнятися питанням комплектації нових бригад для контрнаступу. Після короткої доповіді Єрмака, його радниця Дарія Зарівна роздала кожному присутньому по кілька аркушів паперу з інфографікою про потреби їхніх бригад».

Тобто:

а) завхоз – ВКАЗАВ!

б) особа, яка на сьогодні є Верховним Головнокомандувачем (і яка одночасно з цим була спіймана на брехні щодо вагнергейту, на призначенні бездарних 95-квартальних сватів-кумів і зрадників, зелених однопартійців або лизоблюдів на посади в силові структури, кришуванні зелених проросійських однопартійців (Демченко, Баканов, Наумов, Буданов & сусід Гогілашвілі, Дубінський & агент ФСБ Деркач, Таран, Хомчак, Кірюша Тимошенко-Шевроле, Гетьманцев і так далі до нескінченості…) – саме ця особа, яка згідно Конституції України відповідає за національну безпеку, вирішила, що забезпеченням військових частин («бригад наступу») буде займатися на Міністерство оборони через Генеральний штаб, а депутати, бізнесмени і нардепи. Тобто Коля-Котлета, Мар’яна Безумна, Ірина Мері Попінс Верещук та інші.

в) радниця президента роздала присутнім список, який включає відомості, що містять державну таємницю – відомості про стан укомплектованості, забезпечення і готовності військових частин.

3. «Це хороша ідея Зеленського. Це його люди, і вони зможуть реально швидко допомогти військовим. І президент ще й отримує інший канал зв’язку з цими бригадами напряму, тому ніякий вояка або чиновник не зможе доповідати на Банкову, що все чудово, коли насправді там у нього реальні проблеми. І це ви собі навіть не уявляєте який плюс, – цитує «Українська правда» одного із членів команди президента.». Тобто ідея Зеленського, люди Зеленського. І те що ці люди доповідатимуть, організовуючи найвеличнішому чергову теплу ванну – важливіше аніж доповідь про реальний стан від «вояки або чиновника».

4. « В ОПУ самостійно вирішили, кому і яку бригаду доручити». Тут мабуть так – бригаду яка може послати Мар’яну Безумну або Колю-Котлету в напрямку ракетного крейсера «Москва» доручать Хламідії-Арахамії або Боді-анал-табу.  

5. «Учасники ж зустрічі відповідають за швидке комплектування – чого бригадам не вистачає, має бути знайдено “куратором”. Неважливо як і де, але питання повинні бути закриті», – пишуть журналісти. Ще раз «неважливо як і де»… Тобто діяти за принципом «хочу і ніїбьот»!

6. Виходячи з вищевказаного, запевнення з боку влади представників міжнародної спільноти і пересічних українців в тому, що про контрнаступ сьогодні знають не більше п'яти осіб - туфта з колекції про весну, гречку і шашлики, підготовки влади до відсічі повномасштабного вторгнення, перемоги через два-три тижні...  

Висновок по події. Напередодні наступу президент і ОПа, допускаючи витік таємної інформації, вносять безлад в систему комплектування та забезпечення бригад, що готуються до наступу. Одночасно з цим, будується ланцюг надходження постійної інформації про дії бригад під час контрнаступу. І «кінцевий бінефіціарій» отримання цієї інформації – головний завгосп, якому 100500 раз закидають роботу на державу-агресора.

Подія друга.

Колишнього командира однієї з військових частин ССО, офіцера ГУР МОУ Романа Червінського арештовано. Приводом є те, що операція, яка планувалася як переліт військового льотчика РФ на бойовому літаку на підконтрольну Україні територію закінчилася невдачею. Внаслідок ракетного удару ворога загинули і поранені люди, знищено два українських літаки.

Як військова людина абсолютно впевнений, що не всі військові і спеціальні операції України закінчуються успіхом, також як і військові операції ворога не завжди закінчуються невдачею.

Служби безпеки України закидає офіцеру САМОВІЛЬНЕ проведення операції. Питання – а з ким він, крім свого керівництва, мав її погоджувати? З Службою безпеки України? З Бакановим, Наумовим і Кулінічем? І чи завжди в умовах швидкоплинних військових дій та оперативних розробок розвідки доцільне таке погодження?

При цьому Роман Червінський повідомляє: «Більше ЦЕ БУЛА ОПЕРАЦІЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ, до нас звернулися ЗА ДОПОМОГОЮ». І саме СБУ не погоджувала її з ГУР МОУ.

Рішення по затриманню офіцера приймає суддя, яка закрила справу проти скандального заступника керівника ОПи Олега Татарова.

Рішення приймаються проти старшого офіцера, який організував операцію із затримання російських бойовиків групи «Вагнер».

Влада і «старший по скріпкам» брехали, що цієї операції не існувало, що вона є операцією розвідки іноземної держави, що вона була, але вона не така, як треба… Ці бойовики пізніше «здані» РФ завдяки існуючій владі і «головному по канцелярським скріпкам». Ці бойовики (хто залишився живий) вбивали і вбивають наших людей в Ірпіні і Бахмуті, в Маріуполі і Ізюмі. Це ті хто збив літак рейсу МН-17 та літак Іл-76 з українськими десантниками над луганським аеродромом.

Роман Червінський організовував та приймав участь у виведенні на територію України важливого свідка у справі катастрофи Боїнга МН17, екскомандира ППО бойовиків "ДНР" Володимира Цемаха. Зелена влада його через два місяці віддає Росії. В обмін на наших бранців. Але віддає ГОЛОВНОГО СВІДКА.

Судове рішення відбувається:

- коли винуватців про#обу Чонгару, Маріуполя, Херсона розшукувати «не на часі»;

- коли винуватців знищення «Мрії» визначити і розшукати «немає можливості»;

- коли винуватців призначення зрадників на керівні посади до лав Служби безпеки України не шукають, бо вийдуть на «самого найкращого керівника СБУ» та «самого кращого президента сучасності»;

- коли з’являється все більше і більше інформації від бойових офіцерів про кричущі факти заборони САМОСТІЙНИХ дій (в інтерпретації ОПи – «самовільних») з метою недопущення прориву ворога, підриву мостів на Київщині і півдні України.

Висновок по події. Дії командирів передбачають самостійність і відповідальність під час прийняття рішення. Судять Р.Червинського, не Демченка з Бакановим, не Деркача з Дубинським. Судять воїна і захисника України.

Загальний висновок.

На кінцевому етапі підготовки Сил оборони України Верховний Головнокомандувач та його підлеглі свідомо здійснюють дії, спрямовані на порушення (пошкодження, руйнування) системи забезпечення військ (сил), збереження державної таємниці під час підготовки до контрнаступу.

Здійснюються свідомі заходи щодо зниження морально-психологічного стану особового складу військових формувань України шляхом кримінального переслідування осіб, які свідомо здійснювали комплекс заходів і спроможні здійснювати їх у подальшому з метою відбиття збройної агресії ворога.

Завдання на «самостійну підготовку».

Хто є кротами, щурами агентами впливу і корисними ідіотами в цій ситуації???

Дякую усім. Бережіть себе. Слава воїнам України!