"Хто тепер відповідатиме за наклеп?" - Олег Шарп

"Хто тепер відповідатиме за наклеп?" - Олег Шарп

Завідувач реанімаційного відділення в Олександрівській лікарні Олексій Куценко: "Зі всього мого відділення, де є 24 співробітники, тільки 2 погодилися на вакцинацію – я та ще одна медсестра..."
Це все, що треба знати про рівень комунікації та довіру до нинішньої влади. Весь пар якої йде не на ефективні рішення і не на пояснювальну роботу серед населення, а на очорнення Порошенка.
До речі, принагідно вітаю П`ятого президента із закриттям чергової кримінальної справи про, нібито, «розкрадання ним 100 млрд доларів».
Але найцікавіше, що справу закрито не "через відсутність складу злочину", а взагалі - "через відсутність події". Таким чином, знову мільйони наших з вами грошей витрачено на десятки детективів, які через 2 роки слідства зробили геніальний висновок, що такої події взагалі не було!
І хто тепер відповідатиме за наклеп? Не знаю, хто як, а я свій список складаю дуже скрупулезно. Після зміни влади він буде грамотно оформлений та переданий новому прокурору - не ручному, а дійсно незалежному. Навіть не сумнівайтесь.