Хто зірвав операцію на аеродромі "Канатове?". Ексклюзивне інтерв’ю розвідника Романа Червінського

Хто зірвав операцію на аеродромі "Канатове?". Ексклюзивне інтерв’ю розвідника Романа Червінського

На лаві підсудних, полковник українських спецслужб. Людина, яка може багато розповісти про ліквідацію «Мотороли» та «Гіві». Фахівець своє справи екстра+класу. Але… за ґратами він опинився у власній країні. Десь на Лубянці сьогодні напевне знов вікдрили пляшку дорогого віскі та скоріш за все підписали таємний наказ про нагородження декого ще одним орденом «За заслуги перед атечеством».

Раджу подивитись інтерв’ю, яке Роман Червинський дав перед арештом. Висновки зробіть самі.

- Що насправді відбулося на аеродромі "Канатове" влітку минулого року?

- Хто готував опепацію по виманюванню російських пілотів?

- Чи знали про це СБУ та ГУР МО?

- До чого тут справа вагнерівців, Єрмак та Татаров?

Полковнику Роману Червінському, суд припаяв шістьдесят діб під вартою. Але, подивишись його інтерв’ю, я цілком розумію, що все мусило бути трохи інакше. Якщо би я, громадянин України Олексій Петров, будучи спікером Верховної Ради, почув би ТАКЕ інтерв’ю людини, яка має прямє відношення до спецслужб країни, то вже наступного дня, терміново зібрав би закрите засідання парламенту. Щоби призначити купу ТСК, але насамперед заслухати його та усіх посадових осіб, про яких йде мова… Бо це не скандал. Це глобальний ПІЗД@ЦЬ!

Якщо на самому верху спецслужб сидить потвора з куратором на Лубянці, то ми втомимось ховати хлопців! Нехай цей грьобаний марафон, хоч тридцять раз розповість про два-три тижні… Якщо наверху МОЖЛИВО сидять агенти російських спецслужб, то все дарма! Будь який шикарний військовий план наших генералів, може в решті решт перетворитись на… Ні! Не хочу про це думати!

Верховний Головнокоманлувач Україні МУСИТЬ в прямому етері сказати усім, що він повністю довіряє (або навпаки) людям, прізвища яких пролунали в цьому інтерв’ю, як тих, хто може працювати на ФСБ, ГРУ чи російську СВР.

Ну в якості вишні на тортику. Це фото, два йо… зробили на полігоні Яворів.

А потім туди прилетіли «Калібри». Хтось і за щось відповів? Ні… Бо ці морди свої! І звичайно все було випадково! Інакше ніяк…

Таке враження, що в ОПі купа компромату один на одного. Валізи! Вагони!… І якщо комусь не буде вистачати, з Москви ще підкинуть!
А вдруг і цього буде замало, приїде маленька папочка з написом «Оман».

Чомусь згадалась стовідсоткова справа генерала Марченка! Тоді, у 2019 році, за ґрати радісно запроторили бойового генерала та декілька, таких же бойових офіцерів! Клоуни стрибали до неба, голосно верещали та аплодували до почервоніння долоней…

А потім прийшло 24 лютого 2022 року. Хтось міттево, обісравши штани, здриснув в район Карпат. А хтось поїхав рятувати Миколаїв, якому вже приготували долю Херсона…

Буває же таке, да?