"Хвиля звільнень жодним чином не пов'язана з якимись внутрішніми протистояннями" - Mason Lemberg

"Хвиля звільнень жодним чином не пов'язана з якимись внутрішніми протистояннями" - Mason Lemberg

Кірюша свою гру програв повністю (іншого бути і не могло) і нікому протистояти не може, ніякою силою протистояння стати не зможе, хіба що буде тихенько гадити в якості помсти, як це робив Богдан. І то тільки, якщо складуться такі умови, бо по замовчуванню він буде сидіти тихо.

Тим більше ця хвиля звільнень не пов'язана зі змінами в голові Зеленського, з очищенням чи іншою високопарною сцяниною.

Хвиля звільнень є результатом звільнення одного і потягнула за собою всю його особисту структуру. Тобто, його, його схеми, його людей, просто вичищають з влади.

І свідчить це лиш про те що головним принципом побудови влади Зеленського був і є клановий принцип, який не передбачав професіоналів і адекватних людей, який побудований на лояльності і розподілі ресурсів між лояльними.

І зараз людей колишнього "свого", який впав в немілость, викидають як використані... шкарпетки.

Й ключовою ознакою побудови державних механізмів на клановому принципі є те, що товариш що не втік був "в тємі". І зачищають зараз персон, що тягнули схеми під наглядом Кірюші, а не самі схеми.

Ось і вся їхня прекрасна країна, де ви всі президенти.

І ще важливим нюансом є те, що ще зовсім недавно, незважаючи на скандали, Кірюша бил вхож.

І я буду дуже сильно сміятися, коли з'ясується що головною причиною нємілості стало купівля собі статусу "Людина року" і Великий Лідор в маленьких закомплесованих штанцях не зміг пережити такого святотатства.