Им хоть плюй в глаза — все Божья роса

Им хоть плюй в глаза — все Божья роса

Наша бубочка обмочила памперса в Мюнхені! Трохи інсайда прилетіло))) Зеленський влаштував істерику організаторам і категорично відмовлявся штовхать рєчь, якщо в залі буде Порошенко! А що так, Вова??? А нам нравилось як ти борзо на нього плигав на дебатах! "Как ви спітє по ночам??? Почєму нє расслєдуются дєла майдана, бла бла бла..." де то все???? Очєнь би хотілось знову на ту борзоту подивитись!!!
Порошенко в Мюнхені посягнув на святе! На мою пальмову вєтку в номінації "Налякай коміка!"... але то вже солідніше! Міжнародний рівень!!! Наші журналісти натомість запитали в організаторів чи боїться Зеленський Лаврова, який там був присутній. І знаєте що??? Ну??? Вгадали???? Ніт!!!! В списку-заяві, яку було долучено до істерики було лиш одне прізвище, "нє пускайтє Порошенка, мнє БУДЄТ НЄКОМФОРТНО ВИСТУПАТЬ!" Кажуть це цитата щоб ви розуміли про некомфортно виступать. А Лавров шо, нормальний мужик, йому теж можна в очі позаглядать.
Зеленський любить російську федерацію. Зеленський боїться в своїм житті тільки Марусю в Україні і Порошенка за її межами.
Я обіцяла на суді, що увесь світ дізнається про те, що в нас президент сцикло, блін... мені навіть робити нічого не треба, він сам справляється, піду візьму ще попкорна з пепсіколою.
І ще, до відома, в знак протесту проти подібної поведінки депутат європарламенту Міхаель Галлер вийшов із зали. Також цікаво чому тепер українському президенту надають малу залу для виступів, а раніше нам надавали велику. Це... якось... від розмірів президента залежить? ... чи від масштабності його стратегічного мислення???)

Маруся Звіробій