Кілька думок..." - Елена Кудренко

Кілька думок..." - Елена Кудренко

1. Для слуг народу Зеленський - це таксі, яке довезло їх в Раду. Там вони заробили гроші, подивилися направо-наліво, зрозуміли що почому та почали виходити з фракції. Бо, наприклад, Ахметов може заплатити більше, а таксі Зеленського - скоро покриється корозією і далі не поїде. Треба вчасно пересісти в інший автомобіль. Неможливо було не побачити, куди сідаєте, "панове" слуги.

2. Щодо "голодної блогерської туси". Щастя, що Україна може і дає різку відповідь на прояви неповаги до того, що варто поважати. Україна дуже довгий час була надто толерантною в насадженні поваги до своєї історичної пам'яті та культури.

Вважаю, що ті "блогери" не зрозуміли найголовнішого: на окупованих територіях не будуть з ними співпрацювати ні Metro, ні McDonald's, ні "Розетка" чи щось таке. Бо іноземні компанії підуть з ринку. А розетки будуть не жити, а виживати в сірих зонах, окупованих Росією.

3. Бутусову - бутусове.

Вибачте, якщо моя думка з вашою не збігається. Кожна дія в нашому житті повинна мати відповідь. Я за бумеранг. І якщо Гордон привів до влади Зеленського, принаймні активно співпрацював та розкручував медійно, а тепер каже "я ошибся" - то цього, с...ка, МАЛО!

МА-ЛО.