"Карма із е бітч" - Антон Швец

"Карма із е бітч" - Антон Швец

Є такий російський депутат від ЛДПР Андрій Луговой. Це той самий, який отруїв Літвіненко полонієм у Британії. За цю спецоперацію Лугового зробили депутатом госдури. У цього депутата був помічник Максим Захарченко.

Жив Максим у якихось пердях під Іркутськом і був громадьским антикорупційним активістом, який зодовбував свого мера. У відповідь на це мер примусово мобілізував Максима. Замість того аби чухнути з рф, Максим пішов воювати, бо він "патріот". Максим потрапив у полк 1439. Полк цей відомий тим, що всіх хто в нього потрапив, записали у "штурмові групи" відправили мясом під Авдіївку. Там ці бійці полку ще записали три відеозвернення до пітуна зі словами, що їх відправили без нічого штурмовати укрєпи. Звісно пітуну пофіг, тому всі автори відео загинули нхй.

Максима розʼїбало артою під Опитним і він там десь валявся на лінії, бо забирати його ніхто не хотів. Потім тіло таки забрали і кинули у морг у Донецьку. Де його якимось чудом знайшли родичі і відправили тіло додому.

Всьо кінець історії. Не допоміг авторитетний спецслужбіст Луговий, не допомогли звернення до пітуна.

А чухнув би Максим з рф, став би "хорошим росіянином" у Європі, бо антикорупційний активіст, який потрапив під політичне переслідування. Ну і що, що був помічником Лугового. Он Венік працював на Собяніна і нічо, відомий опозиціонер, премії отримує. так і максим би міг стати "хорошим росіянином".

А став хорошим росіянином без лапок.

Карма із е бітч.