"КАЗУС ГОТЕЛЮ ЗА 200 ТИСЯЧ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КАЗУС ГОТЕЛЮ ЗА 200 ТИСЯЧ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Зранку ЗЕботва натхненно перепощує повідомлення "Страни.юа" про те що Порошенко в Анталії жив в готелі за 200 тис. грн. Розрахунок новини простий. Це така собі гра на люмпенських настроях мас. М'яко і ненав'язливо посполитим нагадують, що Порошенко - мільйонер.

Дивіться мовляв, він зупиняється в готелі за 200К а вам про таке геть і не мріяти! Він собі може таке дозволити - а ви ні! І далі за списком, з конкреною метою, аби в очах посполитих запалала ярість шляхетна штибу "бий буржуя!" та "куркуляку на гіляку!"

Потім всі ці люди підуть річницю Голодомору шанувати. Одне з другим в них поєднується аж бігом.

Але ситуація набувала нових подробиць, і за якийсь час стало відомо, що міністр іноземних справ Дмитро Кулеба жив у тому самому готелі. І отут уже виникло питання.

Порошенко цілком міг викласти вартість номера з власної кишені - він мільйонер офіційний, його активи зареєстровані, і з них платяться податки. А хто розколовся на номер Кулебі? Невже він державу от так просто розколов на 200 тисяч грн на рівному місці? Чи може (страшно подумати навіть про таке) номер Кулебі оплатив теж Порошенко?

А насправді все було примітивно просто. Ані Порошенко, ані Кулеба самі свої номери не оплачували. Їх оплатила приймаюча сторона, тобто уряд Туреччини. І Кулеба і Порошенко на форум в Анталію були ЗАПРОШЕНІ, й тому номери в недешевому готелі їм надали турки.

Ба-більше, навіть "Страна.юа" првідомила інформацію, але не робила з неї висновків - навіть там відчули що щось тут не те. Натомість наживку повністю заковтнули "позитивні блогери" Подоляка. Які зразу почали будити в пересічних громадянах люмпенсько-шаріковську ненависть до багатих людей.

Нехай будять. Рано чи пізно люди почнуть часто згадувати і садибку Зеленського в Італії, і його будиночок у Криму і квартирки в Лондоні, і ще багато чого, що за їхніми слоіами не лічить "президенту найбіднішої країни в Європі".

Особисто мені воно до лампочки. Я слава Богу колись позбувся совка і живу нині в капіталістичній країні, де той хто дбає, той має і хату, і машину, і садибу, і повну зону комфорту. Може кожен - працювати треба, це я вам кажу як людина яка в свої 16 бігала працювати слюсарем на завод у Запоріжжі.

Але в нас ще до біса громадян, які мріють не про те аби не було бідних, а про те аби не було багатих. Які клюють на такі от примітивні фейки.

І знаєте, що саме смішне? Саме такі люди зносять з влади президентів-реформаторів на кшталт Порошенка. І саме на горбах таких людей у владу заїжджають президенти найбільш потрібні олігархам.

На горбах тих, хто аж трясеться від новини "Порошенко жив в готелі за 200 тисяч".