Китайські телефони підкорюють світовий ринок

Китайські телефони підкорюють світовий ринок

Новий телефон підкорює покупців по всьому світу.

Три з п'яти найкращих виробників смартфонів світу походять із Піднебесної.

Про це свідчать дані агентства Digitimes Research та аналітичної компанії Gartner. За результатами 2015 року бренд Huawei досяг помітних успіхів на ринку мобільної електроніки серед китайських мобільних компаній, повідомляють "Спектр Новини" із посиланням на ТСН.

Китайські телефони підкорюють світовий ринок Компанії Китаю, які спеціалізуються на виробництві мобільних пристроїв, успішно перейшли на новий рівень роботи, залишивши позаду створення копій відомих брендів. Випуск конкурентоспроможних апаратів стільникового зв'язку допоміг Huawei, Xiaomi і Lenovo опинитися на провідних позиціях ринку мобільної техніки.

Новий китайський телефон підкорює покупців по всьому світу завдяки своїм зовнішнім даним, відмінній якості та прийнятній вартості порівняно з гаджетами відомих виробників. Функціональність смартфона Huawei P8 належно оцінили шведський журнал Ljud & Bild, датський портал Tech-Test і впливовий норвезький сайт Dinside, який публікує огляди світової техніки.

Бренд Huawei набирає обертів На виставці електроніки, яка проходила 6–9 січня цього року в Лас-Вегасі, корпорація Huawei оголосила про досягнення минулого року і про швидке зростання фінансових показників. За офіційними даними, дохід компанії у минулому році зріс на 70 %. За даними інформаційного агентства "Інтерфакс", протягом минулого року компанія Huawei Technologies продала більше 100 мільйонів смартфонів.

Ця цифра зробила Huawei першим китайським виробником, який подолав щабель у 100 мільйонів пристроїв на рік. Ключем до успіху став курс компанії на власні дослідження та розробку. При цьому Huawei все більше орієнтується на випуск технологічних пристроїв високої цінової категорії.

У компанії відзначають, що вартість третини проданих смартфонів перевищувала 300 $. Не менш важливу роль у розвитку бізнесу зіграла співпраця Huawei зі всесвітньо відомими брендами. Підтвердженням роботи з американською компанією Google став випуск флагманського смартфона лінійки Nexus.

У 2016 році корпорація збирається зміцнити позиції на верхівці ринку і планує надалі розвивати співпрацю з лідерами різноманітних світових індустрій в галузі автомобілебудування, аудіообладнання та електроніки.