"Кльову не буде, кльово було вчора" - Алексей Петров

"Кльову не буде, кльово було вчора" - Алексей Петров

Кремлівська зозуля Юля Владимировна отнерестилась новым воззванием!

«Я звертаюся з вимогою особисто до президента: саме ви повинні навести лад в управлінні державою та негайно увімкнути постачання українського природного газу компаніям, які мають забезпечувати людей теплом. Я попереджаю: якщо не буде включений газ упродовж декількох діб, наша команда поїде по тим містам і селам, де люди сьогодні без тепла, і ми приведемо їх до президента Порошенка в Київ...» (с)

Так Юля Владимировна, саме так! Цілком і повністю вас поддержую! И нет ничего страшного, что вы совершенно не знаете рамок полномочий Президента Украины. Я тут недавно узнал, что Верховный Главнокомандующий не должен иметь никакого образования, так что претензий к вам касаемо газового вентиля нет никаких! Взагалішечкі.

Та що там газ? Той клятий Порошенко учора заздалегідь не забезпечив водіїв зимовою гумою на їх автівках. Раджу вам зібрати усіх тих бідолашних камікадзе та відвезти до Київа. Ааааа шьорт побьери, вони і так вже у столиці. Тоді ведіть усіх до будівлі ВР. Адресу Ви вже напевне забули, так що гугел-мапс вам у допомогу! Вимагайте припинення снігопадів, ожеледиць тощо.

А ще я місяць тому на риболовлі влетів косічками у багнюку. Хробаків мать їх придбав, прикормку там... Доречі, ви в курсі як баригі на рибалках наживаюцця? Килограм той довбаной прикормки з висівками та ароматом хренпоймічого, коштує як... ЛІТРА справжнього бензину. Купа грошей. А потрібно же не один килограм. А гачкі іпонські? А ліска?... І все це було дарма. Риба падлюча не клювала. І не тількі у мене. Ви знаєте скільки таких по усій країні? Мільярди українських рибалок постійно потирпають від бездіяльності того гацкого Порошенко. Йому що, важко видати наказ рибі завжди клювати, особливо великим коропам, лящам та карасям від кілограма? Сидить там, спілкуеться с той Меркель, а в цей час не клюе блядь нічого! Пропоную зібратись під АП і п`ять діб грюкати по бруківці своїми вудилищами. Згадати той владі кожного... коооооожного хробака, котрий був придбан, а риба на нього не клюнула.

І це ще не все. Чому «Динамо» та «Шахтар» досі не здобули кубок Лигі Чемпіонів? Чому досі Порошенко особисто не втрутився у цю справу?! Довго вболівальники будуть потерпати від злочинної влади? Це ж скільки було випито келихів пива та витрипано нервів? Хто відповідатиме за це? Га? Вимагаю від Порошенко негайно наказати цім клубам щороку здобувати той Кубок. Ні, щороку не вийде. Трофей один, а команди дві. Нехай тоді по черзі виграють.

А ціна на пиво, віскі, айфони, макбуки, Лексуси та Мозераті? А жіночі оргазми? А перфоратори по вихідним? А рулони скотча, де годину неможливо знайти край? Це що за блядство коїться в країні? Скільки можна терпіти?

Юля Володимирівна, безкоштовний газ, то все фігня. Пообіцяйте будь ласка забезпечити стабільний кльов на рибалці і у Порошенко не буде жодного шанса на виборах.

Алексей Петров