"Класична спецоперація" - Карл Волох

"Класична спецоперація" - Карл Волох

Новина, котру Соня Кошкіна повідомила суспільству, базуючись на попередніх інсайдах і підтвердженні новоспеченого працівника РНБО Сивохо, в будь-якій нормальній країні призвела б до негайного розслідування і, в разі підтвердження, імпічменту. Отже, той підтвердив існування соціологічних даних про високу популярність партії СН на окупованих територіях і її ймовірну перемогу на виборах там. Непрямо цей факт підтверджується також абсолютно незрозумілою з точки зору нормальної логіки обсесивністю Зеленського в просуванні формули Штайнмайєра як основи врегулювання на Сході, котра передбачає проведення там виборів до відновлення конституційного ладу.

Наступні речі особливо привертають до себе увагу в цій історії. Ніхто, крім російських спецслужб, не міг дати дозвіл на саме проведення такого дослідження в ЛДНР. Ніхто, крім них, також не міг передати цю інформацію Зеленському таким чином, щоб вона мала бодай мінімальну достовірність. Із цього випливає, що Зеленський співпрацює з Путіним і синхронізує з ним свої дії. Але цього не досить. Швидше за все, ми маємо тут справу з класичною спецоперацією, коли Янелоху підсовують дані фальшивого дослідження, ґрунтуючись на яких він візьме зобов‘зання визнати місцеві вибори в ОРДЛО. Після чого отримає готову терористичну структуру у вигляді легітимно обраних органів влади і сформованих росіянами силових структур.
До речі, якби не переписка з пранкером, я подумав би, що Бодя Яременко вчора просто ліг на амбразуру, аби змусити суспільство обговорювати свої чоловічі забави замість реальної зради (на цей раз, не в метафоричному значенні слова).

Карл Волох