"Класичне угруповання «разводіл»" - Роман Донік

"Класичне угруповання «разводіл»" - Роман Донік

В історії з Тищенко, весь цей треш виліз на світ, бо Коля тупий уєбан без інстинкту самозбереження. Але мене в цій ситуації турбує взагалі розвиток подій на місці. Робітниця Тищенко, в наглу знімає військово облікові документи (до цього бувши замішана і любові до РФ і поїздках до окупованого Криму). І дитину. На зауваження не знімати не реагує. Коли військовий вихватує у неї телефон щоб зупинити зйомку документів (і дитини). На «голубому глазу», тьола в кращих традиціях розводняків починає кричати шо в неї вкрали телефон, який в цей час вже в її руках. Якийсь мусорок, починає крутити руки щоб «затримати до прибуття групи». Після цього, ця ж тьола, починає кричати що їй розбили телефон і вимахує телефоном (скоріше за все з тріснутим екраном) який їй дає хтось з спільників. Хоча її телефон не падав. І тут же цю версію підхватують ще охоронці Тищенко.

Насправді, це класичне угруповання «разводіл», яке оперативно фальсифікує і фіксує все що завгодно.

Ви просто вдумайтесь, що було б якби це цей хлопець був з дитиною один, без приятеля. Або той не зміг би все зняти. Тупо, посадили б хлопця. А оця хуйня з «покажи документи», перевіркою військово облікових документів, їх фотографування мусором і помічницею, це взагалі якась хуйня.

Це теж скринька пандори, коли в результаті таких прикладів, ми скотимось до рівня африканських держав, де папа той у кого більше охорони зі зброєю на текучий момент в данній локації.

Тищенко і його команда, просто охуївші від безкарності покидьки.