"Класика російських спецслужб" - Джон Сміт

"Класика російських спецслужб" - Джон Сміт

Те, що робить Безумна, це чиста робота ворожого провокатора. Класика російських спецслужб, коли їхні шпигуни здійснюють саботаж, приводить до смертей, а потім зіштовхують всіх лобами.

Наприклад, це сущєство пише свій маніпулятивний допис про роботу Повітряних сил, в якому по класиці бере частинку реальних проблем і змішує їх з купою сміття, брехні, вигадок і підводить до висновку: "у вбивстві дітей винні тупі генерали".

Наприклад у неї генерали винні в тому, що ...союзники ракет до ППО нам дають мало:

 - "В той же час, ракети для ППО постачаються партнерами настільки дозовано і їх настільки мало, що наприклад, Patriot змушені переводити в ручний режим для їхньої економії, що накладається на організаційні проблеми поінформованості взаємодії та критеріїв прийняття рішень, що в свою чергу в екстремальній ситуації призводить до людських помилок, коли ним збивають шахед, а не ракету, а російська ракета далі знищує важливий об'єкт критичної інфраструктури на мільярди."

Чупакабра сама пише, що ракет союзники дають мало (а дають мало, бо її клоун півроку тому кивав гривою, що "Ізраїлю нужнєє") - і тут же проблеми внаслідок малої кількості ракет ставить в провину Повітряним Силам.

А чому не клоуну, який мав би домовлятися про більшу кількість ракет?

Чупакабра пише, що досвідчених бійців з вогневих груп погані генерали перевели в піхоту, а нові не знають нюансів об'єктів/території, яку прикривають.

Ок.

А хто конкретно привів до цієї ситуації?

Генерали Залужний з Шапталою наприклад провести мобілізацію просили в грудні. Щоб цієї ситуації не було. Але клоун-президент Залужного і Шапталу турнув, бо мобілізації боявся, бо уже готувався до виборів. Зате призначив Сирського, який клоуну піддакував, що "вони знайшли" можливість якогось "внутрішнього аудиту", в результаті якого "в тилу знайшли велику кількість людей", яких тепер можна відправити на фронт замість мобілізації.

Ну от - відправили. В числі цих людей - досвідчені бійці мобільних вогневих груп.

Але манда навмисно плутає вам причини і наслідки.

Інше твердження безумної манди про "маніпулювання статистикою збитих цілей".

Я от не знаю реальної статистики і не можу перевірити, чи бреше генералітет з ППО про кількість збитих цілей. Депутатіха посилається на якусь "статистику союзників".

Ок. Але я знаю, як би діяв я. Якщо ціла заступниця оборонного комітету має конкретні факти брехні, "що летіло 5, влучило 5, а генерали брешуть, що летіло 10 і збили 5", то маруха Єрмака мала б не в постах на ФБ, а у Офісі Зеленського припечатати генералів цими цифрами. Ось, ви, генерали, кажете 10, а у мене 5. І хвостовиків ракет слідчі знайшли 5. Куди висохло ще 5?

Якщо вона така чесна, як хоче здаватися своєю зжатою жопкою, то мала б від Зеленського добиватися: заборони подібну практику!

Якщо вона це вже зробила (а ми не знаєм), але Зеленський цю практику не заборонив, ну то значить Зеленський цю практику і покриває.

Він розвів брехню, а тепер його міньйони улічають в цій брехні армію.

А от з цього як раз слідує висновок, що і весь накат на генералів від цієї Безумної - цілеспрямований, далекоглядний, скоординований підрив довіри до Армії з боку зграйки кротів.

Ну і моє улюблене. Безумна вішає на Повітряні Сили наслідок зоопарку на озброєнні ППО, який утворився, бо ми своїх масових серійних виробів не мали і тому світ нам скинувся кожної тварі по парі.

Відповідно, важко опрацювати, важко вести облік росхідників, деталей, запчастин, моторесурсу. Немає наших техніків. Довгі рішення по ремонт. А все це - бо держава не закупила уніфікований комплекс в плановому порядку перед війною, під ключ, із навчанням всього персоналу, а отримала в кіпіші.

Тут не буду перебільшувати провину Зеленського: дійсно, навіть якби Зеленський у 2019 році виділив $100500 мільярдів на розробку ЗРС «Кільчень» і ЗРК "Корал", ми б все одно станом на 2024 рік не мали власне ППО в серії і кількостях.

А от виділити 50 мільярдів на наші ракети Зеленський міг. Не друзям по кишеням, не в розкрадений Ковід-фонд, не на Велике крадівництво. А на сотні балістичних Сапсан-Грім-2, крилатих Нептунів, на тисячі Вільх не у першій версії, оплачених ще Порошенком, а у серії М, де дальність виша за Хаймарс - від 120 до 200 км. Ось тут би ми і вирішили купу цих проблем, про які говоримо. Бо ці ракети в перший же день у першому ж залпі прилетіли б у російські аеродроми. І було б там не те, що зараз - по 3-4 уражених літака, а там непугана авіація РФ була зібрана десятками. Ці ракети прилетіли б у заводи і КБ, що виробляють російські балістичні і крилаті ракети, відправили б до Сраліна з Леніним цінних спеціалістів, без яких відновлювала виробництво росія ще довго, ці ракети вражали б російські стратегічні бомбардувальники в Засратові і кораблі в Чорному морі, з яких росія здійснює пуски крилатими ракетами.

І ми б не просили зараз ніякого дозволу у західних партнерів "зняти обмеження".

Ми б цих обмежень не мали взагалі. Бо самі б вирішували куди бити.

А обмеження союзники б і так зняли, коли побачили, що це нормально, коли ракети прилітають в Сизрань.

Більше того, росія навряд взагалі б почала напад, знаючи, що тут же прилетить у Кремль.

І цю колективну думку висловив речник Повітряних Сил Ігнат ще в 2022 році.

Але ця безумна манда не говорить про дійсні причини проблем і хто зірвав державне оборонне замовлення. Вона зіштовхує тепер всіх лобами. Бо в 2019 році з приходом цих кротів почався саботаж. Сапсан, який станом на другий тур президентстких виборів мав 4 двигуна у металі, розроблену головку самонаведення і випробувану в наземних підривах БЧ, так і залишився в наступні роки у звітах Миронюка з баблом у дивані, Тарана та Резнікова на стадії: "уже готовий майже на 80%".

Сама ця чупакабра приймала найактивнішу участь у кротячому саботажі - у справі вагнерівців. Кроти зірвали захоплення воєнних злочинців і видали їх Лукашенку, а потім підрядили Безумну відмазувати весь щурятник. І бекало-мекало це опудало перед журналістами, як "не вдалося встановити, хто і на якому рівні зірвав спецоперацію "Авеню"".

Повідомляю, Зеленський 26 листопада 2021 року в пресмарафоні «30 запитань президенту» на всю країну заявив хто і на якому рівні:

 - Я відмовився зустрічатися з Бурбою і підтверджувати йому його спецоперацію, бо це була операція не наша, а Порошенка.

А у цієї манди - "не вдалося встановити хто". На наступний день підписала "тимчасовий звіт" ТСК, яким банда злочинців ввела Верховну Раду (і суспільство) у оману.

Тоді операцію з захоплення вагнерівців злив сам Порошенко і Бурба, а тепер провал зеленої кліки це провина військових.

Я казав 2 роки тому: вони перепишуть історію - негідників виставлять героями, а героїв негідниками.

Ці мразі вже розвалили мобілізацію, суспільну єдність і бойвий дух. Це вороги. Якщо їх не зковирнути, вони зруйнують нас зсередини.