"Класова ненависть - одне з найбільш сильних почуттів" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Класова ненависть - одне з найбільш сильних почуттів" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Новина раз. Російський суд назвав Петра Порошенка екстремістом. Екстремізм - це 4 мільярди грн, передані Порошенком на ЗСУ. Так і сказано - хіба що згадано лише про три.

Скільки передала родина Зеленського? А Квартал-95? Чи найбільший вклад Кварталу в оборону це Пікалов у конвойній (!!!) бригаді Нацгвардії, з якої він постійно їздить на гастролі, в т ч - за кордон?

Новина два. Російський суд конфіскував фабрику "РОШЕН" у Ліпецьку. Власне - за екстремізм.

Новина три. Серед матеріалів російського суду присутні покази свідків, які доводять, що робота Ліпецької фабрики була заблокована починаючи від 2014 року. Тобто тепер існують документальні підтвердження того, що ніяких прибутків Ліпецька фабрика не приносила, а навпаки - її розкрадали і розпилювали на метал.

По четверте. Постанова російського суду і особливо матеріали справи, дають можливість адвокатам Порошенка боротися в міднародних судах за стягнення з Росії вартості Ліпецької фабрики за ціною на 2014 рік - бо саме тоді була заблокована її робота. За політичними мотивами.

Адвокати вже працюють.

І як похідне. Я навіть не сумніваюся, що ЗЕботва так само продовжить розповідати байки про Ліпецьку фабрику. Ніби вона досі належить Петру Порошенко і приносить дохід... По перше, тому що класова ненависть - одне з найбільш сильних почуттів. Порошенка ненавидять просто за те що він мільйонер. Все решта нікого не цікавить.

По-друге, тому що політичним противникам Порошенка байдуже про що конкретно брехати, головне - брехати. А народу ще й зараз потрібен не менеджер. Йому потрібен чарівник, який за нього в його країні вирішить всі його проблеми - саме тому ці люди обрали Зеленського.

Докази того, що Ліпецька фабрика виявилася російською брехнею таких людей хіба злить - бо робить їх брехунами і підлотою. Тому - от так.

Тим часом порохоботи будуть воювати і волонтерити. А Петро Порошенко буде забезпечувати ЗСУ всім чим не забезпечує держава. Просто, аби була Україна.