Колаборанти погрожують мешканцям Бахчисараю депортацією через пісню на весіллі

Колаборанти погрожують мешканцям Бахчисараю депортацією через пісню на весіллі

11 вересня «кримська говорюща голова» воєнної пропаганди агресора Олександр Таліпов знайшов собі новий об’єкт для злочинного «вірнопідданського реагування». Ним було поширене відеозапис на весіллі, яке зібрало переважно кримських татар декількох населених пунктів Бахчисарайського району, на якому нібито лунала пісня «Червона калина».

Після цього через вказаного колаборанта карателі окупантів оприлюднили свою «титанічну роботу» із «виявлення» гостей, музикантів, тамади, фотографів, «виявлених» на заході, та почали погрожувати їм максимально жорстокими карами.

Наступного дня кровожерливу заяву зробив і фейковий «голова Криму» Сергій Аксьонов, який нібито «переймається» тим, що «на публічних заходах» люди «скандують проукраїнські лозунги та співають націоналістичних пісень». Він злочинно пообіцяв не лише «відповідальність» та «зняття з обійманих посад» для «організаторів та учасників», але й злочинне видворення їх з окупованого Криму.

Примітно що таке роздмухування очевидної українофобії та погрози насамперед на адресу кримських татар «злівні бачки» окупантів роблять керуючись лише злочинною «революційною доцільністю». Адже навіть «законодавство» агресора ніякої «відповідальності» за зазначену пісню, зокрема відтворену у радянських кінострічках, не передбачає.

Фактично зазначена істерія є складовою штучного розпалювання окупантами на півострові міжетнічної ворожнечі та злочинного «виправдання» подальших репресій проти корінного населення окупованого Криму.

У цьому вимірі слід розцінювати й нинішню очевидно фейкову заяву російських карателів про те, що нібито «попереджено замах на керівництво Криму», адже той самий Аксьонов наразі «слізно вдячить» їм за «рішучі заходи» із рятування «республіканських міністрів».