"КОЛИ МИ ПОЧАЛИ ГРИЗТИСЯ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КОЛИ МИ ПОЧАЛИ ГРИЗТИСЯ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Арестович знову потрапив у скандал. Вчора він заявив, що мовляв з 14 го числа дуже несхоже що Україна виграє війну. І послався на слова президента Дуди, мовляв невідомо чи виживе Україна взагалі?

Вдруге за тиждень Арестович став топом цитування серед російських пропагандистів, від Соловйова до "воєнкорів". Погодьтеся, для радника аж самого Єрмака це карколомний результат.

Арестович швидко виправдався, що його прямо як Арахамію, вирвали з контексту. Мовляв, він мав на увазі, що ми непереможні поки не почали гризтися одне з одним. А позаяк почали, то все - "дуже несхоже".

Тобто оцініть. В Україні існують мільйони прибічників "Європейської Солідарності", найбільшої і найбільш дієвої опозиційної партії. З першого дня вторгнення тисячі порохоботів (включаючи автора цих рядків) пішли на фронт. На базі головного офісу ЄС розгортався один з батальйонів Київської тероборони, а сам Петро Порошенко заходився забезпечувати ЗСУ кулеметами ПКМ, броніками, раціями тощо.

Що робив у той час Арестович, крім того що просторікував про "2-3 дні, максимум місяць"? Він разом з усією іншою медійною гидотою "служок" (включаючи тих кого ми колись вважали своїми, і чиї рила таки відкрило тривале перебування в опозиції, в т ч під час війни) волав що прибічники Порошенка, це загроза ледь не більша за росіян. Він і його посіпаки виставляв нас, чесних громадян України, ворогами тої самої України.

І це для нього було не "ми почали гризтися між собою". Влада блокувала телеканали опозиції. Влада заважала діяльності депутатів від опозиції. Все це для Арестовича було зразком єдності нації.

"Дуже несхоже" для нього стало тоді коли його особисто зловили на слові і коли йому особисто супільство відпустило такого копняка під зад, що це базікало вилетіло з Банкової геть.

Так от, будьте певні. Оці всі "позитивні" скавулитимуть так само. Оці всі, які виправдовують крадійство представників влади, що владою стала на "скандалі свинарчуків", і які звинувачують в очорненні армії тих, хто армію забезпечує і в ній воює, всі вони так само будуть плакатися про "дуже несхоже" і про те що вже "гриземося між собою". А потім вони владу ще й почнуть критикувати. І будуть сподіватися що хтось помітить і пригріє.

Даремно. Дорослим дядькам і тітонькам варто знати в їхні роки. Живуть з тими, хто знає ціну вірності. Тих хто продає задоволення по східній ціні - лише використовують. Кожен сам обирав яким шляхом іти. Кожен сам смакуватиме результатом. Арестович - уже.