"КОЛИ НАМ ПОТРІБНА ПІДТРИМКА..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КОЛИ НАМ ПОТРІБНА ПІДТРИМКА..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Костянтин Єлісєєв розповів шокуючу історію. Організатори Міжнародної безпекової конференції у Галіфаксі надіслали запрошення урядовій делегації України, але з ОПУ їм відповіли що приїдуть, якщо організатори (!) скасують запрошення (!!) п'ятому президенту Петру Порошенко (!!!). Проте.

Організатори безпекової конференції у Галіфаксі вимоги ОПУ послали в ...ОПУ, і виникла дивовижна ситуація. На міжнародній безпековій конференції Петро Порошенко був, а офіційних представників України - не було. Тобто єдиним хто представляв Україну на міжнародній конференції був лідер партії Європейська Солідарність Петро Порошенко.

Оцініть глибину глибин - сталося все це в той час, коли з усіх боків Україну попереджають про військову загрозу з боку Москви! Навіть голова ГУР Буданов говорить про те саме! Домовлятися з союзниками по НАТО про підтримку України мусив Порошенко - більше не було кому.

Ситуація виглядали повним маразмом. У Галіфакс кабанчиком метнулася делегація на чолі з секретарем РНБО Даніловим. Без міністра закордонних справ. Звісно жодних значних переговорів офіційна делегауція у Галіфаксі не провела. Що подумали про таку ситуацію союзники - гадаю, зрозуміло. Нам як раз нині потрібна їхня підтримка...

***

А пригадуєте депутата Ігоря Шурму, одного з одіозних противників Помаранчевої революції, соратника Віктора Медведчука та заступника мера Харкова Михайла Добкіна?

Так от, його син Ростислав Шурма щойно призначений заступником Єрмака - буде куратором економічного блоку уряду. Ростислав Шурма - вельми цікава особа. До 2019 р. він був генеральним директором комбіната "Запоріжсталь", але потім щось не поділив з Ахметовим та пішов у владу.

Балотувався до ВР за списком Оппоблоку разом з Мураєвим і Вілкулом. Не дивно, Запорізьку організацію Оппоблоку він очолював з 2015 по 2020 рр. Та позаяк вибори до ВР у 2019 р. Оппоблок програв, Шурма подався до держструктур - став членом наглядової ради "Укроборонпрому". Звісно - кого ж іще ставити керувати обронкою?!

Тепер цей кадр в Офісі президента, разом з Олегом Татаровим. Нам там просторікують про зв'язки Порошенка з Медведчуком - нічим не підтверджені. А про зв'язки Єрмака та Зеленського з Медведчуком та Мураєвим розповісти не кортить? До речі, про співпрацю Мураєва і Єрмака вже якось розповідав Вадим Рабінович. Правда цікаво?