"Коли усі з'їхали з катушок" - Віктор Бобиренко

"Коли усі з'їхали з катушок" - Віктор Бобиренко

Пушилін днями пригрозив обстріляти позиції ЗСУ. Типу, ви мир нє блюдьотє.
Хто такий Пушилін? Терорист.
І ось:

В рамках переговоров Трехсторонней контактной группы представители Украины СОГЛАСИЛИСЬ проинспектировать ВМЕСТЕ с боевиками "ДНР" участок позиций Вооруженных сил Украины у Горловки, которую боевики угрожают обстрелять.
"Участники консультаций договорились о совместной инспекции в районе населенного пункта Шумы при участии представителя координатора от ОБСЕ. Украинская сторона обеспечит вопросы логистики и гарантии безопасности всем участникам инспекции", — рассказали в Офисе президента.

Тобто, терорист Пушилін щось там пригрозив. З переляку Офіс президента фактично ПОГОДИВСЯ вести переговори з терористами.
Тепер не рускіє, а пушилінська сепарня приїде (ми маємо гарантувати їм безпеку), буде ходити по нашим окопам і бліндажам, наноситиме все це на карту і дивитися, що там і як. Нахіба рускім військовим розвідка, якщо за наказом янелоха ми показуємо свої позиції САМІ!!!
Це хіба не зрада?
Ні, щоб заявити: давайте ми поїдемо до вас і тотально перевіримо усіх апалчєнцев, з якого Ростова чи Архангельська вони родом.
Ніт щоб поїхати в Краснодон перевірити воєнторги, у яких апалчєнци купують снаряди і патрони, щоб наблизити мир.
У Зеленського роблять все, щоб нас принизити.
У Зеленського взагалі усі з'їхали з катушок.
Путін фактично досяг свого - ми ведемо переговори з сєпарньою.
Коли вже вони скажуть: відкриємо вогонь, якщо Вова не почне грати на роялі.
Ну, тоді і я похлопаю.

Віктор Бобиренко