"Коли йдуть герої, на арену виходять клоуни" - Олег Шарп

"Коли йдуть герої, на арену виходять клоуни" - Олег Шарп

Ефективність Кабміну Гончарука вдвічі нижча, ніж була в уряду Яценюка, - дослідження КВУ. Перш за все, до уваги було взято показник успішності законодавчих пропозицій уряду: за перші три місяці роботи в Гончарука цей показник становив 14%, у Яценюка - 26%. І це при тому, що "Слуга народу" має власну більшість у Раді.

Взагалі, вважаю, що Аресеній Петрович - незаслужено викинута з топу української поліітики людина. Інформаційно його мочили не менше, аніж Порошенка. Проте, останній зміг зберегти як професійне ядро, так і електоральне. Арсенія ж підвели самовпевненість і ставка у політичному марафоні не на тих конячок.

Проте, ефективність його "уряду камікадзе" в тих обставинах була напрочуд високою - одне позбавлення енергетичної залежності від Ерефії чого коштує. Його ж особиста підготовка найбільш об`ємно впадає в очі на тлі таких економічних "генієв", як Гончарук, Милованов, Оржель etc, сумарний IQ яких не дотягує навіть до IQ моджахедської бородки Арсенія. А якщо згадати, що Петрович встигав ще мочити скрєпних у Чечні, його постать на раз перевішує всю цю пацанську шоблу при владі.

Хоч Геракліт і стверджував, що двічі увійти в одну річку неможливо, тандем ПАП-АПЯ (з урахуванням роботи над старими помилками), наразі був би дуже корисним для України. Але мозок диванному "гірше-не-буде" у чорну п`ятницю не купиш - а тому, як писав Гейне: "Коли йдуть герої, на арену виходять клоуни." Одна надія на те, що життя - як зебра: чорна полоса - біла.

Головне, щоб ще не хвостик.)

Helgi Sharp