"КОМУ ДЗВОНИВ БАЙДЕН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КОМУ ДЗВОНИВ БАЙДЕН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Я звісно, розумію що зараз боти Подоляка та інші Арестовичі почнуть ревіти і стогнати, що дзвінок Байдена - велика політична перемога Бубочки. Так от - дулю їм з маком.
Чиє досягнення цей дзвінок - я можу перелічити. Це заслуга добровольців і солдат які встали на захист України в 14-му. Це заслуга українських воїнів, які захищють Україну досі. Навіть зараз - коли влада робить все можливе аби демотивувати українських солдат служити і захищати.
Це заслуга солдат - від бійця на блоку до відомого співака Риффмастера. За Бубочки він сидить. Це заслуга тих хто з колес перебудовував забезпечення ЗСУ - генералів Полторака і Марченка. Одного за Бубочки відправили у відставку, другого ледь не посадили за звинуваченням, принизливіше за яке для бойового офіцера нема - що браковані броніки у війська поставив. Це заслуга генералів Забродського, Собко, Муженко. За Бубочки його викинули зі служби в принизливий спосіб. Та не перелічиш всіх.
Безперечно - це заслуга тих, хто й зараз служить, виконує завдання, командує. Попри все.
Це заслуга волонтерів - всіх, від бабці що для військових форму латала, до "волонтерського десанту" Бірюкова. До якого за Бубочки вломилися з обшуком. "Народний тил", "АрміяСОС", "Повернися живим" - не перелічиш усіх. Тих хто й досі допомагають - хоча допомагати стало в десятки разів важче.
Цей дзвінок - їхня заслуга. Бо не з Бубочкою побалакати хотів Байден. Він подзвонив аби підтримати всіх нас - тих хто Україну захищав і хто досі захищає, навіть попри регулярні зелені плювки в душу.
Байден повідомив нам, що в нас є союзник і що він нас не покине. Що в нас є вірний товариш. Ми - почули. І ми - не забудемо.
А Бубочка? Хай його вихваляють ті хто його обирав. Цікаво навіть, наскільки миттю поменшає в нього прибічників, тільки-но він заікнеться про мобілізацію? Вони ж тої... Від війни втомилися.