Конгресмен США запропонував розглянути питання нових санкції проти Росії

Конгресмен США запропонував розглянути питання нових санкції проти Росії

Сполученим Штатам слід розглянути питання про нові санкції щодо Росії, спрямовані на стримування зловмисної діяльності Москви. Про це у вівторок заявив високопоставлений законодавець-демократ після проведеного Білим домом брифінгу, присвяченого повідомленнями про буцімто виплати талібам з боку Росії за вбивство американських військовослужбовців.

Видання The New York Times стверджує, що президент Трамп в лютому отримав від розвідки письмову інформацію про дії, в скоєнні яких підозрюється Росія.

Трамп не повинен прагнути умиротворити російського президента Володимира Путіна, запрошуючи його на саміт «Великої сімки»
Конгресмен Адам Шифф, який очолює Комітет з розвідки Палати представників

Білий дім заявив, що президент Трамп не був особисто проінформований з цього питання, але він рішуче і невідкладно перевірить, чи отримував він письмову інформацію з цього приводу.

Конгресмен Адам Шифф, який очолює Комітет з розвідки Палати представників, заявив, що Трамп не повинен прагнути умиротворити російського президента Володимира Путіна, запрошуючи його на саміт «Великої сімки», і що Росію, слід, навпаки, змусити заплатити за скоєне.

Розмовляючи з журналістами після брифінгу в Білому домі, Шифф сказав, що слід розглянути питання про запровадження санкцій відносно Росії.

Офіційні особи Білого дому провели брифінг для законодавців після того, як у понеділок поділилися інформацією з республіканцями. Повідомляється, що, як мінімум, двоє республіканців заявили про свою стурбованість після зустрічі.