"Коня кують, а жаба ногу підставляє... " - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Коня кують, а жаба ногу підставляє... " - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ви будете сміятися, але ЗЕпутанги навіть зараз намагаються пропхати своє Велике Будівництво. Група нардепів "Слуги народу" забажала збільшити витрати на ремонт доріг, і для цього вирішила дозволити витрачати на ремонти залишки по субвенціям місцевим бюджетам. Які зараз дозволено витрачати ТІЛЬКИ на витрати ТРО, забезпечення житлом біженців і подібне.

Хтось сумнівається, що в бюджетах зараз з'явиться купа "залишків", а ремонт доріг стане нереальним пріоритетом? А пригадуєте "ми можемо збільшити збройні сили, але тоді нам ні на що буде будувати дороги"? Я можу нагадати, що гроші закладені в бюджеті на буівництво доріг ніхто не переглянув. До речі, траси від Києва до Дніпра (читайте - до фронту на Донбасі) немає й зараз. У влади в попередні роки були якісь інші дивні пріорітети.

Але й це не межа. Першим автором цієї правки стоїть... нардеп Трухін. Так, той самий "я піду тихенько в ліс". Певно, конче потрібно йому організувати нову "сумку повну шоколадок для дітей". Іншого пояснення таким діям я не маю.