"Король і конкуренція" - Володимир Ар'єв

"Король і конкуренція" - Володимир Ар'єв

Президент какаразніц сьогодні ще раз довів, що йому байдужий Крим. Він готовий здавати українську територію, готовий потакати окупантам. Пара-трійка ритуальних висловлювань за всю каденцію не перекривають дій. А вони красномовні. Під час обміну він «забув» про кримських татар, які потрапили в російські і кримські тюрми через неприйняття анексії, за єдину Україну. Кримські татари є головною спільнотою протидії агресорам на півострові, Зеленський їх відверто і навіть показово ігнорує.

Тепер ось черговий співун окупантам, забанений через це на в‘їїзд, за особистою протекцією Зеленського допущений в Україну. Мало того, Зеленський одноосібно порушив закон, який встановлює пряму відповідальність іноземних громадян за відвідання окупованої частини України в незаконний спосіб. ‼️ І з цього приводу юристи мають вже подавати в ДБР заяву про злочин. Хоча, результат передбачуваний, бо тепер ДБР за законом, протягнутим слугами Зеленського, очолюватиме 100% своя людина. Хоча і щойно звільнений попередник теж був сервільним до огиди.

Але окрім юридичного, є і політичний аспект: як тепер боротись проти західних політиків, які незаконно їдуть в Крим на догоду Путіну? Як довести, що вони порушують, якщо Зеленський вибірково все прощає? Поточний очільник країни своїми забаганками створив чергову проблему. І тепер мені стало остаточно зрозуміло чому зняли з кінопрокату мультфільм «Король віслюк». Бо наш король не терпить конкуренції.

Володимир Ар'єв