"Корона Або «шо за діла?»" - Віктор Бобиренко

"Корона Або «шо за діла?»" - Віктор Бобиренко

Читаю на УП (стосовно того, що Джуліані хотів втягти у справу Бурізми Зеленського:
Джерело в оточенні Зеленського зазначає, що в разі, «якби Зеленський пристав на вимоги Трампа, то президентські вибори у США в 2020 році "були б зовсім іншими".
Ось. Якби Вовочка захотів, то світова історія склалася б зовсім по іншому.
Виявляється, будь яка дія чи бездіяльність Найвеличнішого – це завжди роздоріжжя для людства. Викурив наш президент ай коса – вирішив щось там – і людство розвернуло в інший бік.
Якщо так думає його оточення, то що ж про себе думає сам Нарцис?


А що він намолотив в інтерв'ю програмі Axios на американському телеканалі HBO? Це ж пісня.
Виявляється, що поки Зеленський не прийшов до влади – ніхто в Україні і не говорив про деокупацію Криму. От від слова взагалі.
Воно неясно, звичайно, звідки взялися в такому випадку санкції.
Багато чого наговорив Вова в цьому інтерв’ю.
Але апофеозом стало це. Зеленський говорив про важливість для України стати членом НАТО. От все ніби правильно, але. От спробуйте сприйняти серйозно, не ржати:
"Это один из важнейших вопросов безопасности - той самой безопасности, о которой говорит президент Байден. В таком случае у меня есть очень простой вопрос: господин президент, почему мы до сих пор не в НАТО?".
Оце пред’ява. У стилі пацанчиків з 90-х. Атвєть, Байден, шо блін за бока такі? Чо, мля ми не в НАТО? Ви там рамси попутали?
Ну що тут скажеш?
Хлопчику. Якщо ти хочеш вступити в елітний клуб – то вимий голову, навчися їсти ножем і виделкою, не плюй на підлогу, не сиди на корточках.
І головне, це тобі «нє мєлочь по карманам тиріть».
Треба хлопчику знати, що НАТО – це військово-політичний блок. Але військове – має бути після політичного. Треба прозорість у бюджетах. Щоб на великому будівництві не було відкатів по 20-30%.
Потрібні незалежні суди. А тим більше, щоб вони не залежали від якогось там портнова. Щоб ОАСК чи КСУ – не був замкненою корпорацією негідників у мантіях.
Потрібно, щоб рішення приймав Уряд, як і має бути. А не Офіс президента.
Треба, щоб депутати не брали конверти від олігархів. Треба врешті решт зняти корону і спробувати думати.
Коли вже його попустить?
Бо він тут уже на другий термін зібрався.