"Коротко про поточні події на війні" - Володимир Запорізький

"Коротко про поточні події на війні" - Володимир Запорізький

Людей постійно відволікають другорядними питаннями, щоб прикрити таким чином кричущі проблеми. Це я за так званий процес над Миколою Тищенко, який в підсумку закінчиться нічим як завжди. Політтехнологи з ОП плідно працюють і вводять населення в оману.

Просто всі ефіри і соціальні мережі забити цією нікчемною новиною, вона того не варта.

Друга новина, президент здійснює черговий вояж на фронт, на цей раз начебто поїхав до Покровська, нового командувача повіз…

Зняв вже ролик на фоні знаку Покровське, таке ми вже бачили під Авдієвкою і що з нею стало теж.

Офіційна інформація:

«Президент України В.Зеленський прибув у Покровськ на Донеччині та заслухав доповіді наших військових, а також провів нараду щодо безпеки та підтримки наших людей у прифронтових зонах».

Слухайте, третій рік йде війна, яку він так війною і не назвав. Ну скільки можна продавати людям оті ілюзії і театральщину, війна то справжня і ворог теж. Той ворог в цьому напрямку жме зі страшною силою і якщо ти дійсно верховний ГК, то займися своїми безпосередніми обов’язками, а не роби оці зйомки про війну.

Ну от я військова людина стратегічного рівня і знаю як армія влаштована і як вона діє, чи повинна діяти на війні.

Ну який сенс від всіх цих «заслухав доповіді військових», по-перше в нього не має відповідної освіти щоб когось заслухувати, по – друге, командирам всіх рівнів категорично заборонено доповідати йому за реальний стан справ, хто це заборонив, думаю, що завгосп разом з Сирським.

Тобто чергові «Потьомкінські дєревні» в дії, і всі ці ілюзію потім продаються населенню і воно вважає, що у нас все добре, а до того доброго як до Місяця рачки, коли верховний з перших днів широкомасштабної війни не виконав свої обов’язки верховного, в сотий раз пишу, він зобов’язаний був ввести СТАН ВІЙНИ, і вчинити наступні кроки:

1. Мобілізація економіки і промисловості на війну;

2. Мобілізація суспільства на війну;

3. Мобілізація сил оборони на війну.

Це ж не я придумав, це його обов’язки.

Нічого з цього не виконано і ніхто не збирається це виконувати.

А вам крутять черговий ролик про війну.

Я не знаю, про що далі можна говорити, це шлях в нікуди до поразки.

А якби у нас був виконаний другий пункт - Мобілізація суспільства на війну, то не було б, чи менше було б отих «марсіан», що сприймають цю страшну війну за чергове АТО, що їх зовсім не стосується.

Вчора була ще одна подія, обміняли московського попа (Митрополита УПЦ МП Іонафана обміняли на українських військових. Він вже прибув у Москву) на наших полонених, аж 90 за одного. Хороша арифметика, так у нас тих московських попів як собак не різаних!!!

В ВР давно лежить проект закону про заборону УПЦ, а насправді РПЦ на території України, прийміть його, порахуйте скільки у нас полонених і міняйте оту всю московську нечисть на наших хлопців, хото не дає?

Як кажуть в народі одним вистрілом вбиваємо відразу двох зайців, Дійте!

Так ні, така подія, така перемога, що сам президент доповідає населенню, що він виміняв.

А населення, що з Місця впало і ні як розуму не набереться, голосить про героїв, люди, полонені, це нещасні вояки і кожен з них потрапив в полон за різних обставин, героя ви бачили, що не докурив останню в житті сигарету…це нещасні люди і їх звичайно потрібно визволяти, але не треба отієї героїзації!!!

Спробував на одній із сторінок внести ясність, та куди там, таке лайно полилося…звичайна справа з такими довбнями, що живуть в паралельному світі…

І так куди не кинь, війна справжня, хлопці з останніх сил тримають фронт, а у цих одні «красиво», це я за ролик, де стріляє БМ 21 Град…

Вибачте, ну скільки можна, та спустіться ви в кінці кінців на землю, що палає в вогні війни!!!

Яке там може бути красиво!!!

Приведу сій коментар:

«Цей ролик йшов під гаслом Красиво!!!

І там тисячі лайків, поширень.

Тому і зробив оцей вступний коментар.

А тепер я вам розпишу про цю красоту, романтики хрі₴ови, що звикли на чомусь чужому в рай скакати.

Що стоїть за цим красиво.

Щоб зарядити оту касету на 40 ракет, то потрібно розрахунку із трьох вояків завантажити близько 4тн отого заліза для початку.

Потім вискочити стрімко на відкриту позицію, навести приціл, відстрілятися і встигнути втекти від обратки ворога.

А він полює постійно за кожним нашим розрахунком як і ми власне за ними.

Це війна і на ній вбивають, а не любуються залпами.

Дорослішайте, третій рік йде повномасштабна війна, а вам все АТО мерещиться!!!».

Емоційно з мого боку, звичайно, але це важка робота дійсних Чоловіків!!! Вони щодня роблять по декілька залпів і вантажать по 8-12 тон тих ракет! У них всі спини зірвані, а тих хто боїться стріляти так і не призвали в якості тих же вантажників. Боїтеся, вантажте ті ракети, а хлопці відстріляються, так ні, мобілізація повністю провалена.

Це так, декілька нарізок від мене про дійсну війну.

За авіацію вже мовчу і оті мовчать, все профукали своїм невіглаством.

Ось такі на сьогодні справи якщо коротко.

У мене все на сьогодні.

Воюємо далі на всіх фронтах.

ГЕРОЯМ СЛАВА!

СЛАВА ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!