"КОВІД: Чого чекають у владі?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КОВІД: Чого чекають у владі?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ви знаєте, я вже перестаю розуміти - ця влада реально задалася метою з КОВІД не боротися а співпрацювати? Я вже не згадую про те, як іде вакцинація - в Україні всього прищеплено 198 тисяч осіб в той час як в Італії прищеплюють по 500 тис на добу!
Але от глянув дані на Держстаті - заборгованість по з/п в сфері охороних здоров'я та надання соціальної допомоги з початку року зросла на 221%!!! Більше ніж у 2,2 рази!
Ідеться не про ковідні доплати - ідеться про звичайну з/п, борг по якій зростає з катастрофічною швидкістю. Тобто мало того, що медики мусять вкалувати в умовах пандемії з ризиком заразитися так, що легені перетворяться на труху - їм за це ще й грошей не платять!
І це в той момент коли поляки відмінили обов'язкове підтвердження дипломів лікаря для українців і де з/п лікарів порівняно з нашими - захмарні?
Чого чекають у владі? Що лікарі масово уїдуть в Польщу, а ми всі залишимося з пандемією сам на сам? Чи як завжди - що саме розсмокчеться? Їх цікавить взагалі щось, крім відкатів на великому крадівництві?