Кожен злочин чи проблема має прізвище...

Кожен злочин чи проблема має прізвище...

Ще зовсім недавно Зеленський хизувався, що його «мудра» політика зачинити всіх вдома - надзвичайно ефективна. Коли всі європейські і азійські держави охоплені коронавірусом - Україна єдина «демонструвала» невисокі показники захворюваності.

Український феномен Зеленського - так називали це на Банковій!

Але єдине, до чого призвела ця політика Зеленського - це посилення падіння економіки. Кожен місяць на карантині означає додаткове падіння ВВП на 2,5-5%. І мільйони безробітних. Те, що новий уряд патякає про вихід з кризи і створення нових 500 000 робочих місць = заклинанням попереднього Уряду Зеленського про 40% ріст (ріст, а не падіння!) ВВП і створення 1 000 000 робочих місць. Не було другого - не буде й першого.

Кожен злочин чи проблема має прізвище.

Замість того, щоб на початку 2020 року організувати масове державне замовлення з пошиття масок, захисних костюмів, дезинфікаторів, тест-систем, створити додаткові місця, наситити внутрішній ринок і організувати масові експортні поставки українськими Русланами і Мрією - Зеленський тупо провтикав, проспав, проє...

Відсутність тестів давало ілюзію низького рівня інфікованості населення. Хоча, і всі це розуміють, це була повна брехня і сумна реальність в рази, якщо не в десятки разів, гірша за статистику. Гуманітарна допомога інших держав і українського бізнесу, заслугу в чому безсоромно собі приписав Зе, частково вирішила питання ключових лікарень, але все що на рівні району і нижче - голі-босі.
Моя дружина з друзями-дизайнерами пошила за останні тижні більше 5000 одноразових комбінезонів і передала їх безкоштовно медикам. Спершу передали їх київським лікарням, далі - по всій Україні.
А ще запитів - близько 4000 на десятки тисяч одиниць.
Все, як завжди, на волонтерах і меценатах.

Вже близько тисячі медиків захворіло.
Хто нас буде лікувати, коли їх не стане?

Volodymyr Omelyan