"Країна, котра пускає метастази, заражаючи всю планету" - Карл Волох

"Країна, котра пускає метастази, заражаючи всю планету" - Карл Волох

Мальтійська поліція затримала контейнер із готівкою, адресований лівійській збройній опозиції - черговий «переказ» Кремля на підтримання війни в цій арабській країні. Вона є, щонайменше, другою (після Венесуели і не рахуючи Сирії), котру Путін виводить із нафтового ринку через розпалювання і підтримку громадянського конфлікту всередині.
Закордонна преса оприлюднила здобуті зламом електронної переписки докази, що визначення місцем проведення Мондіалю 2018 Росії було результатом спецоперації тамтешніх спецслужб і корупції футбольних чиновників.

Я тривалий час уже дивуюся, чому лідери вільного світу не озирнуться довкола і не прозріють, що більша частина військових конфліктів, терористичних актів, міжнародної корупції та інших бід людства сьогодні так чи інакше пов‘язані з Росією, що ця країна - ракова пухлина, котра пускає метастази, заражаючи всю планету.

Враження таке, що більшість із тих, хто мав би дійти такого висновку, самі вже корумповані Путіним або мають намір присмоктатися до російської труби після відставки.

Карл Волох