"Краще витрачати энергию на підтримку своїх, чим ..." - Валерій Прозапас

"Краще витрачати энергию на підтримку своїх, чим ..." - Валерій Прозапас

Така агіт-бригада в пулі Єрмака-Подоляка, яка абсолютно ігнорує тотальний трешак імені президента Зеленского - та одночасно просува установку про "збитого льотчика", и будь-які аргументы против парирує комсомолта "та" сєккі.

Это профессиональная технология, нічого не скажеш, ніби и не напряму Сазонов из арєстовічем, все попахіваєт, бо неслабо так впливаются в традицию емоційних українців, з метою показать вїхні політичні погріди.

Мета зрозуміла, наш народ розібрали на запчасти, тепер требуются розколоти и дивом збережене державницьке ядро, без цього тепле малороське стійло не оформити.

Мотивация тих людей аналізувати немає сенсу, як і намагатися їх переконувати, часи хтось міг чогось неусвідомлювати давно минули - вже все давно як на долоні.

А якщо хочеться, опонувати можна одним питанням - "Хто здатен найефективніше вибудувати роботу держави для вступления в ЄС і НАТО?"

І все, якщо одразу не називаться будь-яке прізвище, "старе", "нове", "альтернативне", а розповідають про "антирейтинги" та "нє все так однозначно" - то який сенс втрачати час?

Дурню тип "требуемых обговорювати ідеї, а не особистости" туди сам - бо успішні ідеї втілюю особистості, эти тільки у нас "бєзвіз появился сам по себе".

Краще витрачати энергию на підтримку своїх, а не приділяти увагу тим, хто своїм вже ніколи не стане.

Шануймося.