"Краткость - сестра таланта" - Олег Шарп

"Краткость - сестра таланта" - Олег Шарп

Пробежался по тви, что делаю весьма редко. Таки краткость - сестра таланта. Завидую, ибо у меня одни занудные лонгриды.) Даю самое интересное с моей точки зрения:

@Did_Mitya
За Пороха "Джавеліни", - пам'ятаю ...
Санкції проти лаптестану, - пам'ятаю ...
Що ми пишалися країною, - пам'ятаю ...
Але, щоб в світовій пресі писали, що президент України готовий лизати дупу Трампу, - НЕ ПАМ'ЯТАЮ!
За Порошенка такий *уйні не було!

@jozefkneht1
В п'ятницю Рада прийняла поправку про звільнення Труби, в понеділок ДБР помпезно направило в ГПУ підозру на Пороха. А на вихідних були стони Портнова з приводу Труби. Не шукайте тут співпадіння, його немає. Бо це пряма закономірність. Для труби гроші не пахнуть. Це дембельський акорд.

@karakay67
- Роза, Пороху шьют уголовку!
- Шо вменяют?
- Таки исполнение обязанностей!

@freeukrman
Підозра Пороху - найгірше рішення цієї влади. І це насправді тільки переконує в абсолютній проросійській направленості цієї влади - її мета, як і мета Московії, знищити Пороха і всі його здобутки за 5 років та поставити Україну на коліна перед путіним.

Sonya Koshkina (official)
Подозрение из-за назначения членов Высшего Совета Правосудия (Порошенко двоих поставил, Зеленский - снял). Ничего из этого не выйдет - Трубе и Ко работать осталось дней 14 (ГБР подлежит апгрейду). Так что Пётр Алексеевич может лишь потирать руки.

@tZEinform
61 час 05 минут без Вовы.
начинаем свыкаться с мыслью ....

@ipzMhjrSeMDCbVp (Тетяна Чорновол)
Вияснила кому належить дебаркадер, де літом переховувався Портнов. КОЛОМОЙСЬКОМУ!!! До речі, про маєтки Коломойського геть нічого не відомо. Це єдиний олігарх який зміг зберегти це в секреті.

@crimeapanda
Пристайко озвучил два варианта исхода нормандской встречи: либо у Зеленского язык в жопе, либо член во рту.

@13Hellis_13
Удивляет люди, которые думают, что подписание газового контракта с Московией станет концом команды Зеленского. Увы, ребятки, это будет концом Украины, как самостоятельного государства. Даже избавившись от зеленых, мы не избавимся от контракта. И Стокгольм нас тоже пошлет нах.

@jozefkneht1
15 листопада Богдан зібрав ЗМІ на зустріч офрекордз. Головний мотив: МВФ не вірить Зекоманді, що Коломойський ніхто для президента. При цьому він дуже матюкався. У мене питання, журналісти: після всього, що вам казав раніше Богдан, як ви можете ходити до нього?

@dneprx
Ватницы 50+ на остановке обсуждают,что у ЗЕ ничего не получается а их соседи порохоботы смеются над ними.
- Вот чему они радуются? Зеленским же Америка не командует, он ведь просто многое не знает, его подставляют, дали подписать законы, которые он думал про другое.

@OlehYermokhin
Ми повноцінна нація!
Так. Кількість манкуртів вражає.
Але! Поки існують патріоти, ми не програли.
Війна за незалежність триває.
Загинемо ми. На наше місце прийдуть наші діти і онуки.
Так що, *уй вам, а не Малоросія.

Гарного всім тижня, бандерівці, і до зустрічі 21-го!

Helgi Sharp