КРАВЧУК "ДОМОВИВСЯ ПРО МИР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

КРАВЧУК "ДОМОВИВСЯ ПРО МИР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Уважно прочитав, що там запропонував Кравчук, аби закінчити війну до 31 березня 2021 р. Якщо коротко:

- вивести окупанів і розпустити банди терористів ДиРи;
- обмін всіх на всіх;
- взяття кордону під контроль Україною і забезпечення життя на окупованих теренах за українськими законами;
- проведення місцевих виборів. Очевидно - за українськими законами, за участі українських партій і українських переселенців.

Сиджу і голову сушу - а хіба не те саме пропонував президент Порошенко? Хіба не того самого українська дипломатія добивадася всі п'ять років? І що ж стояло на перекоді?

А на перешкоді стояла позиція Москви. Банально тому що не для того Росія вкатилася на танках на Донбас, аби звідти тепер от просто взяти і піти. Росія потребує визнання окупації Криму. Росія потребує не отих третини Донецької і Луганської областей, а всю Луганщину і Доннечину - бажано з усім півднем і сходом України. А ще краще - з усією Україною. Можете повірити - варто Москві вийти на Збруч, вона знову замарить ідеєю "Червоної Русі" - галичини, а там і до "Привіслінського краю" (Польщі) дійде.

В Москві сидить президент-імеріаліст, для якого Україна - "даже нє гасударство". Кравчук цього не може не розуміти.

Коротше. З усього прочитаного я зрозумів, Кравчук провів красиву імітацію бурхливої діяльності. Аби ми побачили, що воно - працює. Толку з цієї імітації буде - нуль без палички. Бо куди пошле Макаровича з такими планами Москва - більш ніж очевидно.

Хоча. Якщо розрахунок на пересічного українця, який не читає далльше за заголовок - все логічно. Війну закінчать... Колись...

Дмитро "Калинчук" Вовнянко