"Кремль програв, але ще не визнає це" - Павел Бойко

"Кремль програв, але ще не визнає це" - Павел Бойко

Увімкніть на хвилину ворожі ЗМІ. Їхні пропагандисти у відчаю та змінюють риторику. Росіяни зламані та деморалізовані. Біжать з Москви та Пітера сотнями тисяч. Продають квартири у Криму. Перетворюються на величезний Мавзолей. Смердючі трупи, що тільки імітують життя. Що бажали та підтримували війни. Але не уявляли, що повернуться у вісімдесяті. Без інтернету. Без технологій. Без товарів. Без роботи. Без віри у непереможну армію. Але з впевненістю у темні часи.

Путін ще намагається посилати майбутніх мерців на захват Києва, Харкова та Миколаєва.

Шукає найманців в Сирії, призиває резервістів, намагається залучити білорусів та кавказців. Починає використовувати застарілу техніку з фільмів про зомбі апокаліпсис та «Шалений Макс». Але ще вже жести відчаю, щоб мати хоч щось для наступу. Щоб мати хоч щось для переговорів з позиції сили. Він боїться свого оточення. Він боїться свій народ. Росіяни не виходять на ідейні революції, але кровавий голодний бунт руйнує усе на своєму шляху.

Ці божевільні розтягнули свої сили намагаючись захопити усю Україну. Розтягнули комунікації та ніде не мають переваги. Вони захлиснулись та зазнають втрат у 5 разів більше за нас. У них неможливість провести мобілізацію та шалені втрати у живій силі. У нас всенародна підтримка та черги в територіальну оборону. У них закінчуються ракети, літаки та підтримка Еритреї. У нас постачання зброї з усього світу та 40 тисяч іноземних добровольців. Наші байрактари, партизани, танки, арта, тер оборона, джавеліни розривають їх на шмаття та палять техніку. Уся Україна горить під їх ногами. Вони біжать як зомбі не розуміючи що вже померли. Мерці проти живих. Це Українська війна Z. Де Z це імперія Зла. Яку ми зруйнуємо.