"Крик душі" - Тамара Горіха Зерня

"Крик душі" - Тамара Горіха Зерня

Друзі, ось такого листа отримала від хлопців з тероборони. Це просто крик душі, і я з ним абсолютно згодна. Сама такого надивилася, коли вивозила дітей. Три смуги стоять терпляче у пробці, а по четвертій, яка для спецтехніки, впевнено пруть рагулі. Самі хитрі, ага, вони ж не "лохи" у заторах стояти.

А потім впираються рогом у військові вантажівки, і ні туди, ні сюди.

По другій проблемі взагалі не знаю що сказати. Ти стоїш перед блокпостом, робиш фото скупчення і викладаєш геолокацію - молодець, ти дебіл. Але одночасно є навігатори, які показують нам що? Правильно, місця аномального трафіку і скупчення машин. Читала вчора, що деякі програми відключили цей сервіс, сподіваюся, СБУ змусить інших вчинити так само.

З листа:

Проблема 1. Сьогодні на проблемній ділянці (3 смуги, затор, блокпост) – кияни по-хамськи рухалися в 4 смуги. Попутні військові та поліцейські колони та машини швидкої медичної допомоги вимушені були стояти разом з цивільними, які виїхали в магазин. Спільно з ТРО сформували вільну смугу – після проїзду в неї сунеться цивільна «бикота». Проводили роз’яснювальну роботу.

Проблема № 2: Стоять в уразливому скупченні цивільного транспорту – знімають відосики і постять фото із зазначенням місця і підписами типу «аццкій ад». Одна ракета – і просто гора трупів, при повній неможливості доступу бригад швидкої. Після безрезультативної бесіди вилучив у тіпочка з «Каєна» айфон (12? 13? – не розбираюся) і викинув у Дніпро.