"КРИМ ВКРАЛИ ЧИ ПРОЇ..АЛИ?" - Антін Мухарський

"КРИМ ВКРАЛИ ЧИ ПРОЇ..АЛИ?" - Антін Мухарський

Липень 1987. Східна Німеччина. Польовий табір поблизу військового аеродрому Фюрстенвальде. У молодого солдата з Україні АнтОна Мухарського місцеві сержанти з Чєрєповца сп...здили кружку.
"Я бачив як ви її сп...здили" - обурюється молодий солдат, але сержанти регочуть всцикаються:
"Запомні салабон, в совєтской армії нєт слова сп..зділі. Є слово прої..ав!"
Тобто за їхньою логікою винен не злочинець (злодій, вор) а той хто дозволив через власну необачність (наївність, незнання російської ментальності та особливостей поведінки) дозволити крадію здійснити злочин.
В російській міфології весь світ глобально ділиться на злодіїв та лохів. Злодієм бути престижно. Лох (чесна людина) за соціальним статусом та суспільною оцінкою значно нижчий за крадія чи злочинця а "свідомий лох" (свідома чесна людина) - об'єкт для знущань та "чмаріння" (жорстоких знущань та булінгу). І вилюдниться лох тільки тоді як стане злодієм. Ось чому Росія - колективний злодій, що вважає усі інші народності лохами як на рівні звичайного сержанта з Чєрєповца і аж до тамтешнього президента.
Щось подібне намагається нам нині втюхати Зеленський (НеЛох) та ОПЗЖ, бо замість таврувати росіян - злодіїв та крадіїв заявляють публічно: надо єщьо разобраться кто прої...ав Крим, здавши його ворогам!
О лукаві тварі та посібникі злодіїв! Прокляття на ваші лихі голови! Простатит у загостреній формі та яєць глистів у моркв'яному фреші побільше... Хоча чого це я нервуюся?
І Зеленському і представникам ОПЗЖ злодійкувата російська ментальність та вроджена брехливість куди ближча за правду та мужність називати речі своїми іменами. Воїстину Росія - дім Сатани, а місцеві малороси - дрібні біси та слуги його. Тьху на них тричі)))
П.С. Власну кружку я потім викупав у сержантів з Чєрєповца за леза для гоління, бо тільки з кружкою міг отримати свою порцію чаю, який нам вранці і ввечері привозили у іржавих чанах, бо (як дізнався пізніше) армійський чай з бромом заспокоює нєрви та притлумлює статеву функцію.
Тож заготовлюємо леза, панове, бо Крим рано чи пізно визволяти прийдеться! Хочеться, чи знаєте, знову випити винця на набережній в Алушті, або прогулятися вечірньою Ялтою...
Чи може брому і заспокоїтись?
Що скажете, друзі? Яка доля українського Криму у найближчій перспективі? Понострадамте мені у коментарях трохи))) Викладіть власне бачення? Дуже цікаві ваші думки. Дякую!!!