"КРИВАВА ІСТЕРИКА МОСКВИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"КРИВАВА ІСТЕРИКА МОСКВИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вчорашнє бомбардування Маріупольських Драмтеатру і басейну «Нептун», де переховувалися мирні мешканці з дітьми, і де просто біля будівлі було великими літерами написано «ДЕТИ» було не випадковим. Так само як обстріл колони з біженцями що їхали з Маріуполя. Так само як була не випадковою вчорашня путінська істерика на телебаченні.

 Вчора Росія впевнено в’їхала в процедуру дефолту, а відтак невдовзі скоро звідти втечуть навіть ті торгівельні марки які там ще є. Стрибне безробіття, підскочать ціни навіть на харчі – Росія сильно залежна від експорту. Згорнуться практично всі галузі російської економіки, вони всі в тій чи іншій мірі залежні від іноземної елементної бази та поставок обладнання. Проблеми з власною економікою Кремль уже бачить. І так, поки що їх вдається перебивати шовіністично-імперським угаром з телевізора. Поки що.

 Бо неухильно наблизився той день, коли росіян що гниють серед широких українських степів ну от взагалі стане нічим годувати і озброювати. Коли вони втечуть самі – від безнадії. Що сталося?

 Вчора Росія не виплатила своє боргове зобов’язання в розмірі $117 мільйонів. Російське платіжне доручення не пройшло через банки, позаяк платити Москва намагалася з заблокованих коштів Центробанку Росії. За підсумками дня канал CNBC повідомив що нема підтвердження оплати і отримання грошей інвесторами.

 Натомість є інформація, що Москва пропонувала розплатитися в рублях, але рублі були готові у неї взяти виключно за ціною макулатури, що точно не перекриває боргів Москви. Що це все означає?

  А те що від учорашнього дня запущений процес дефолту Московії. Росія тепер як алкаш, який на займав грошей і не може віддати, і тому кредитори вже оглядають його квартиру. Оголошення дефолту Росії означатиме що з молотка піде закордонне майно Росії, що для Росії запустять програму «нафта в обмін на харчі» і подібне. І це ще не межа.

 Міністр іноземних справ Британії Ліз Трасс вже відверто заявила, що Путін мусить програти, бо з історії відомо що агресор розуміє тільки одну мову – силу. І очевидно, Путін мусить програти НЕ країнам НАТО. Він має програти саме Україні. Бо коли ідеться про НАТО, тут так, путінські пропагандони матимуть підставу заволати що «проти лому нема прийому». Але програти війну Україні… Для Москви це буде поразка не тільки військова, а й світоглядна. Це буде злам імперської пихи пересічних росіян. Їм буде ду-у-уже боляче.

 Після вчорашнього і всього попереднього Росії вже не відмитися від слави злочинців і терористів. Я чудово розумію своїх співвітчизників які уже оплакують родичів загиблих у Маріуполі, Харкові, Ахтирці, Сумах і які бажають загарбникам аби в їхні домівки прийшло все те саме що вони принесли в Україну, і навіть більше. Скажу таке. Для росіян все буде набагато гірше. Вони повернуться в середину 90-х і не зможуть звідти повернутися. Програної війни російським імперіям не пробачать їхні дити. Вони цуратимуться своїх батьків. Діти російських десантників будуть кидати своїм батька в обличчя «Убивця! Горлоріз» та «Краще б ти загинув в Україні». Діти російських горлорізів будуть тікати за кордон і там з готовністю ставатимуть перед українцями на коліна аби простити пробачення за злочини здійснені їхніми батьками. На коліна будуть ставати російські міністри і прем’єри – і каятимуться, каятимуться, каятимуться. І так – десятиріччями. Як Німеччина після Гітлера.

 Ми все це ще побачимо.

 У Москві перспективу цього розуміють вже зараз. Тому вони перейшли до відвертого шантажу світу. Тому вони підривають боєприпаси біля енергоблоків Запорізької АЕС, а коли світ це не вразило вони розбомбили об’єкти де укривалися мирні мешканці. Росія як гопник якого кілька боксерів притисли до стіни, намагається вдавати з себе психа і волати що вона за себе не відповідає. Мовляв: «Зупиніться, а то я!...»  

 Росія намагається залякати. Не залякає. Світ зв’яже руки цьому божевільному. Це буде гарний урок для всіх божевільних.