Криза змушує Twitter скоротити 8% працівників

Криза змушує Twitter скоротити 8% працівників

/мериканська компанія Twitter у рамках реструктуризації оголосила про плани скоротити позиції до 336 своїх співробітників, що становить близько восьми відсотків персоналу, загальна кількість якого зараз становить близько 4100 осіб.

Про це у вівторок, 13 жовтня, заявив генеральний директор Twitter Джек Дорсі, передає dw.com. "Реструктуризація є частиною нашого загального плану, щоб сконцентрувати компанію на найвищих пріоритетах продукції та підвищити ефективність роботи", - йдеться у заяві компанії, яку цитує агентство AFP. Як зазначається, заощаджені завдяки скороченням кошти мають бути інвестовані в розвиток компанії. Дорсі, одного зі співзасновників мікроблогу, призначили гендиректором компанії два тижні тому з надією, що він зможе вирішити проблему уповільнення збільшення кількості користувачів Twitter та фінансових збитків, які останнім часом супроводжують компанію, додає агенція.

Twitter має більше 300 мільйонів активних користувачів по всьому світу. З моменту створення соціальна мережа ще не отримувала прибутків. Як зазначає АР, видатки компанії у першій половині поточного року зросли на 44 відсотки - до 1,2 мільярда доларів, а загальний дохід протягом цього періоду склав 938 мільйонів доларів.