"Ціна ПРАВДИ" - Олена Кудренко

"Ціна ПРАВДИ" - Олена Кудренко

"Папа Франциск" (в лапках, бо скептично ставлюся до релігії і її мішури), чи республіканець в Америці, який хоче стати новим президентом, чи будь-які зірки кіно чи естради, які висловлюються щодо війни Росії проти України, та виступають на боці росіян - лише доводять своїми словами, що правда в світі загублена під купою "мнєній".

Комусь заплатили, хтось не розбирався, і ось назовні вилазить "мнєніє", що Росії теж треба жити. Що треба враховувати її інтереси. Що треба повертати її на політичну арену, як рівну. Що Україна в чомусь сама винна. І чим відоміша "зірка", тим дорожче оцінюється її "мнєніє".

Я закликаю ніколи не створювати собі авторитетів лише по рівню їх популярності. Не можна нікого шанувати, і навіть прислухатися, якщо не знаєш, як ця людина діє насправді. Не говорить на багатомільйонні аудиторії, а діє. Не читає з папірця, а діє. Не просуває пропаганду, а діє. Не малюється перед телекамерою, а діє. Не виглядає, а якою є насправді.

З купи "мнєній" хтось вміло формує суспільну думку. А на суспільній думці формує політичні рішення. А політичні рішення - це долі і цілих націй, і нас з вами конкретно.

Іноді правда приречена. Іноді у неї є шанс. І точно завжди її ціна дуже висока.