Бабусині страви: "Кабачкова піца"

Бабусині страви: "Кабачкова піца"

Інгредієнти:

  • кабачок: 1 шт
  • помідор: 2 шт
  • сир твердий: 100 г
  • яйця: 3 шт
  • перець
  • сіль
  • кріп
  • борошно: 1,5 ст.л
  • сухарі панірувальні
  • масло вершкове
  • італійські трави;
    часник (за смаком)


  • Спосіб приготування:

    1. Кабачок натерти на крупній тертці. Відтиснути рідину.
    2. Додати до кабачка борошно, дрібно порізаний кріп, сіль, перець та яйця. Гарно перемішати.

    3. Силіконову форму змастити маслом( якщо форма інша - вистелети папером для випічки). Посипати сухарями. Викласти туди тісто. Вичавити часник та викласти на тісто.
    4. Помідор порізати кільцями. Викласти на тісто.
    5. Потерти сир, посипати ним помідори. Зверху посипати травами.
    6. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусіву, на 20-30 хвилин.
    7. Готовій піці дати вистигнути в формі, бо гарячою її буде важко перекласти на тарілку.