"Культ особистості... боневтік" - Павло Бондаренко

"Культ особистості... боневтік" - Павло Бондаренко

Дивилися останні матчі збірної України? Зараз не про футбол. Хоча із Шотландією отримали погром. Зараз про інше. Під час трансляцій гри зі збірною Вірменії коментатор двічі у першому і двічі у другому таймі зачитував завдяки кому в України грають у футбол. Під час трансляції матчу із Шотландією теж - двічі у першому і двічі у другому. За розкладом.

Якщо хто не знав, він же "порішав" з керівництвом УЄФА щодо недопущення росіян до відбору на Євро 2024. Якби ж не він, то все б пропало. Ото в УЄФА здивуються...

Здогадайтеся з трьох разів чиє прізвище називав коментатор.

Колись Сталіна називали не лише "кращим другом фізкультурників", но і кінематографістів, дітей, учених, полярників, військових, письменників, лікарів, шахтарів, моряків, льотчиків, драматургів, колгоспників і далі за списком. Так що рости є куди.

Уявляю, яке виття на болотах піднялося б, якби коментатори таке зачитували про Порошенка. Які громи і блискавки свистали б. Як би кричали про "дешевий піар". А зараз чомусь мовчок.  

Бо "ето же другоє"...

Заради справедливості, ЗСУ теж дякували. Після усіх. Типу так: "Ну, і звичайно ж нашим воякам теж..."

Чи мені одному бачиться, як ліпиться культ особистості, причому темпами, які навіть Сталіну не снилися?

Вибачте, що ніби не на часі. Але вже й мішки з піском перед будівлями райради та поліції прибрали. Значить, можна?

Мій побратим якось сказав, що в Україні диктатура неможлива через природню анархічність українців. Хотілося б вірити. Але після того, як стикнувся з тим, що українці бігають "стукати" на те, що "він/вона вороги народу, бо не люблять самі-знаєте-кого, не упевнений.