Лікарі прогнозують ще не один локдаун в Україні

Лікарі прогнозують ще не один локдаун в Україні

У майбутньому в Україні може бути ще декілька локдаунів через стрибки захворюваності на коронавірус та провалену кампанію вакцинації.

Лікарі прогнозують загальнонаціональний локдаун з тижня на тиждень. Якщо локдаун буде тривати близько 3-х тижнів ситуація зможе дещо стабілізуватись і темпи захворюваності почнуть падати.

З відміною локдауну знову буде фіксуватись зростання захворюваності, але підвищення температури повітря трохи полегшить ситуацію.

Великий стрибок захворюваності з впровадженням нового локдауну лікарі очікують восени. Також, зростання захворюваності буде спостерігатись взимку.

Лікарі наголошують, що попри очікування бізнесу, за місяць ситуацію виправити буде неможливо.

Через непрофесійні дії влади у країни не залишилось нічого з будь-яких заходів по запобіганню зростання захворюваності, які використовують розвинуті країни, окрім локдауну.

Для збереження стабільності та усунення масштабних мітингів, загальнонаціональний локдаун намагаються замінити набором регіональних, перекладаючи на міську владу відповідальність за компенсацію постраждалим від локдауну підприємцям.

Тільки відповідальність за провалену вакцинацію, відсутність вакцин та численні смерті від коронавірусу перекласти на місцеву владу не вдасться. Таких провалів владі не пробачать.

ЗеФакТи