Львівська мерія вимагає демонтажу вивіски Roshen у центрі міста

Львівська мерія вимагає демонтажу вивіски Roshen у центрі міста

Вивіска нового фірмового магазину Roshen, що відкрився вчора у центрі Львова, встановлена без будь-яких дозволів і має бути демонтована протягом 10 днів. Про це повідомила очільниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко-Швець.

За словами Лілії Онищенко-Швець, вся конструкція була встановлена самовільно. У коментарі ZAXID.NET вона підтвердила намір добитися демонтажу цієї вивіски.

«Самовільно встановлені вивіски демонтує адміністративно-технічне управління. І Roshen демонтує, можете не сумніватися», - заявила очільниця управління охорони історичного середовища ЛМР.

За словами Лілії Онищенко-Швець, у керівництва відкритої вчора у центрі Львова фірмової крамниці Roshen є 10 днів, щоб прибрати вивіску самостійно. У випадки відмови, вивіска буде демонтована примусово робітниками ЛКП «Адміністративно-технічне управління».

У центральній частині Львова, що перебуває під охороною ЮНЕСКО, заборонене встановлення будь-яких рекламних конструкцій, що псують цілісний архітектурний образ цієї частини міста. Дозволи на встановлення вивісок погоджуються в управлінні охоронни історичного середовища ЛМР.