"Лабуда про референдум" - Карл Волох

"Лабуда про референдум" - Карл Волох

Судячи з кількості дзвінків останні два дні з питанням, чим нам загрожують референдуми на окупованих територіях, психологічна спецоперація московитів проходить доволі успішно. Про всяк випадок відповім і вам: НІЧИМ. Вся ця лабуда про «оголосить суверенною територією РФ і буде захищати від наступу ЗСУ з подвоєною силою» не варта навіть паперу під бюлетені для «волевиявлення»

Якби Кремль міг провести мобілізацію, він би її провів і без референдумів. Дешевий трюк із «приєднанням» захоплених територій жодним чином не сформує мільйонні колони армійців, що крокують на захід під «Вставай, страна огромная!»

Якби Путін міг озброїти додаткові підрозділи, він би давно озброїв.

Якби він міг підняти рівень протистояння за рахунок потужнішої конвенціональної зброї, він би її застосував.

Якби ВВХ і його гопкомпанія могли наважитися застосувати ядерну зброю, вони б це зробили ще на початку війни - замість ганебно забиратися з-під Києва. Та чим ближче та ясніше невтішні результати «спецоперації», тим мізернішою є вірогідність, що уповноважені особи підтвердять наказ президента Хуйла про застосування ЯЗ. Та й неспівмірний із практичним результатом негатив від цього рішення ними давно прорахований.

Маємо справу винятково з психологічним тиском. Причому, не на армійців, яким уже ці дешеві погрози пох@й. А саме на населення України, частина котрого ще не звикла до нової розстановки сил у реґіоні.

Альфа тут тепер Залужний, а не Путін