"ЛЕНІН, ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ПОРОШЕНКО І КОМУНІЗМ" - Павло Бондаренко

"ЛЕНІН, ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ПОРОШЕНКО І КОМУНІЗМ" - Павло Бондаренко

Ми живемо в комунізімі. Не вірите? Даремно.
Ленін як казав: "Коммунизм есть советская власть плюс эликтрификация всей страны".
Електрифікацію маємо. Суцільну. Хіба що десь високо в карпатських горах якусь колибу обійшли "лампочки Ілліча", які насправді в усьому світі відомі як "лампочки Едісона".
А радянська влада... Он вона, у вас за вікном. Як у вас в селі називається орган влади? Правильно: сільська рада. А в місті - міська рада. І найвищий орган державної влади у нас - Верховна Рада України. То єсть, у нас до сьогодні рулить радянська влада. А що без комуністів... Там у половини партквитки під грушею зарито про вся випадок.
А якщо серйозно...
Ота "мудрість" гаркавого лисого "генія" лише свідчить про розумово-освітній рівень цього недоумка і недоучки. Бо Ленін по ходу - звичайний заочник та ще й "мажор", який гімназичну медаль отримав завдяки тому, що татусь був генералом і керівником усіх навчальних закладів Симбірської губернії.
Освітній склад першої Ради Народних комісарів:
- голова - В. І. Ульянов (Ленін) - вища юридична (заочник).
- нарком з внутрішніх справ О. І. Риков - середня + незакінчений 1 курс юридичного факультету Казанського університету;
- нарком землеробства В. П. Мілютін - освіта середня + незакінчений 1 курс юридичного факультету Санкт-Петербурзького університету + незакінчений 1 курс Московського комерційного інституту - великий "землероб";
- нарком праці О. Г. Шляпніков - освіта - 3 класи;
- нарком торгівлі В. П. Ногін - освіта - 4 класи;
- нарком у справах національностей Й. В. Джугашвілі )Сталін) - освіта незакінчена духовна семінарія;
- нарком фінансів - Ї. І. Скворцов-Степанов - освіта вища, закінчив Московський учительський інститут;
Наркоматом з військових і морських справ керували три особи: В. О. Антонов-Овсеєнко, який закінчив короткочасні курси в піхотному училищі й отримав звання підпоручника (лейтенант);
матрос П. Є. Дибенко - освіта 4 класи; Н. В. Криленко - освіта вища (заочна).
- нарком з іноземних справ Л. Д. Бронштейн (Троцький) - освіта середня;
- нарком пошт і телеграів М. П. Глєбов-Авілов - освіта початкова;
- нарком продовольства І. А. Теодорович - освіта вища, природничий факультет Московського університету;
- нарком народної освіти А. В. Луначарський - освіта незакінчена вища, кілька семестрів у Цюріхському університеті.
І да - перший голова більшовицької таємної поліції, моторошного ВЧК - Ф. Е. Дзержинський. Вигнаний за неуспішність з 8 класу гімназії (1 "добре з Закону божого, 8 "задовільно" і 2 "незадовільно).
Дивлюся я на цей список і крамольна мислЯ приходить: щось мені це нагадує із сьогодення: юрист-недоучка на чолі держави, лейтенанти на вищих щаблях влади. Весільні фотографи і домробітниці; безробітні і борці греко-римського стилю.
А британці та американці, дурні на випускників Ітона, Оксфорда, Кембріджа, Прінстона моляться...
Та що там...
У нас був крутезний лідер з крутезною освітою і знанням 6 мов. І разом з ним крутезна "команда". Чого варті Валерія Гонтарева, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Яків Смолій, Володимир Гройсман (попри усі непрості стосунки), Арсеній Яценюк (знов таки попри), Степан Полторак (який з "совкового солдафона" виріс до добротного командувача), Натая Яресько та інші.
Но...
Наслухалися телевізора і "недорогеньких", які купують дорогенькі квартири на гонорари з Москви та наших рідних олігархів? Повірили "борцунам"?
Маєте комунізм. Загальну електрифікацію і Совєти, до яких обирали, навіть не дивлячись на прізвища - головне аби "Слуга".
Хтось заверещіть про "порохобота". Ні. Знаю, що Порох не ідеальний. Чекаю на кращого. Поки не бачу. Поки не побачу - вибачте. Порох на цей момент поки що кращий президент з 1991 року.
А поки "мудрий український народ" крокує по граблях і шукає виправдання чому він проміняв потужного мужика, КМС з дзюдо, що знає 6 мов, на дрища, якій навіть українською не володіє, і якщо на те пішло, то і російською із словником... У якого у промовах - генератор випадкових слів... Котрий, як і Ленін, "нуль" за освітою, проте неспівставний за розумовним рівнем, бо (незважаючи на свою примітивність) Ленін на голову вищий... Ні - на три...
І поки "мудрий народ" шукає щастя і "доброго царя", який нарешті "дасть"...