"ЛЕЩЕНКО ВИПРАВДОВУЄ КИРИЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЛЕЩЕНКО ВИПРАВДОВУЄ КИРИЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Сірожа Лещенко дав геніальне пояснення чому Кирило Тимошенко їздить на джипі Шевроле-Тахо переданому компанією "Дженерал Моторс" для гуманітарних місій. Пояснення таке. Джипів передано більше 50 одиниць. Передали їх з гуманітарною метою, а не для військових. А значить (увага!) джипи будуть десь возити чиновників. А тому, що поганого, мовляв, що на Джипі їздить Тимошенко?

Подивіться, мовляв, каже Лещенко, чиновники з Генштабу і Міноборони теж на Шевроле-Тахо їздять!

По-перше, якби про використання джипів кореша Сірожи Лещенко справді поговорили б з військовими, вони дізналися б що у сірій зоні в уже роздовбаних артою селах все ще перебуває чимало цивільних, в т ч з бабцями, дідусями, жінками і дітьми. І по розбитих дорогах (а тим більше по грунтовках) цивільним транспортом їх уже не вивезти, бо все розбито і розмокло. Цивільний транспорт просто застрягне в багнюці.

Так, витягти людей звідти може армійська бронетехніка. Але за цивільними її ніхто не відправить, бо по-перше бронетехніка перебуває на позиціях в обороні. По-друге бронетехніка це пріорітетна ціль для ворога, одна тільки поява БМП або БТР біля хати цивільних може наробити біди.

У цих умовах Шевроле-Тахо зі знаками Червоного Хреста для евакуації цивільних (тим більше, хворих та поранених) і їхнього майна став би незамінним. І це лише один приклад. Але...

Сірожа Лещенко нас переконує, раз машина для гуманітарної місії значить буде возити чиновників. І киває на Генштаб, там мовляв теж їздять!!

По-перше ХТО їздить? Шаптала? Муженко? Хто? Немає відповіді. Тобто можливо, що Лещенко просто нам бреше.

По-друге, після такого хай Лешенко, "лещенки" і їхні зелені куратори з ОПУ розкажуть нам що між Офісом президента і Залужним нема конфлікту. Ми оце як раз бачимо.