"Лише сліпий не бачить початок кампанії" - Борислав Береза

"Лише сліпий не бачить початок кампанії" - Борислав Береза

Лише сліпий не бачить початок кампанії Офісу президента у пошуку винних серед військових у тому, що ми не перемогли. Це робиться тому, що симпатиків серед військових у Зеленського з Єрмаком майже немає і розраховувати на їх підтримку на виборах після війни Банкова не може. А ще є великий запит на військових у владі та на покарання тих, хто не підготував армію до війни та не забезпечив військових всім необхідним. І цієї теми в ОП бояться до усрачки. Тому почали заздалегідь шукати цапів відбувайлів. І шукають кого б призначити на цю роль. Поки мітять в Залужного та Сирського, а згодом додадуть інших. Але почали вже. Під час війни. Це не помилка. Це вже злочин.

Схоже в Офісі забули, що це не Залужний пропонував готуватися до шашликів, а не до війни. Забули і те, як Зеленський говорив "Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо будувати дороги. Для нас це проблема". Це ж не Залужний чи Сирський сказав? Ні? І це ж Зеленський запропонував ВР призначити міністром оборони Андрія Тарана, який саботував вітчизняну ракетну програму та зірвав держзамовлення, не закуповував снаряди, бронежилети та шоломи, натомість ці гроші повертав у бюджет і їх витрачали на дороги. Забули про це в ОП? Шкода. Ми всі це пам'ятаємо. Як пам'ятаємо і те, що за яйця по 17 гривень ніхто не відповів. А ще ми пам'ятаємо, як Зеленський ігнорував попередження наших західних партнерів про вторгнення, не провів завчасно евакуацію та мобілізацію. Пам'ятаємо і що через це сталося. Наприклад в тих містах, які готувалися до травневих шашликів та де не була проведена евакуація громадян.

Тому в ОП можуть і далі давати команди своїм безуглим шакалам атакувати військових, але це дуже погана ідея. Яка може повернутися бумерангом до Зеленського, Єрмака і всієї цієї камарільї. Думаю, що армія не погодиться бути цапами-відбувайлами. І коли військові плюнуть на субординацію та почнуть все розповідати, то замало нікому не буде здаватися. І це я ще про варіант "лайт" кажу. Тому раджу Зеленському своїх шакалів взяти на короткий ланцюг і намордника їм надягти. Це для всіх буде корисно. Особливо під час війни.