"ЛИСТ ЄВРОДЕПУТАТІВ ЗЕЛЕНОМУ СЛУЖЦІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЛИСТ ЄВРОДЕПУТАТІВ ЗЕЛЕНОМУ СЛУЖЦІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Головний служка ВР Давід Арахамія казав, що реагувати він буде тільки на листи від Європарламенту, а боти-єрмакодявки волали, що позбавити Україну безвізу нереально і що то всього лише погрози "окремих груп у ЄС".

Бінго! Депутати Європарламенту написали Арахамії офіційного листа, де пообіцяли йому втрату фінансової допомоги і позбавлення безвізу "окремих олігархів і політиків". Депутати Європарламенту не стримували висловів, вони звинуватили ЗЕвладу у зростанні корупції, поширенні кремлівської дезинформації, нападах на антикорупційні органи. За їхніми словами ЗЕкоманда не соромиться дружити з олігархами і "недоторканими".

Я щиро раджу Арахамії так само не реагувати, а ботам-єрмакодявкам далі писати про "окремі групи в Європарламенті". Коли позбавлять фіндопомоги і безвізу - назад відмотати буде нереально. Але ж вони в це не вірять - правда?

Ініціативи Євродепутатів я щиро вітаю. Лишень прошу не забувати, що саме друзяки європарламентарів - грантоїди значною мірою привели до влади зелень. І що саме грантоїди вішали єврочиновникам на вуха локшину про "нових людей" і "нові обличчя". Ще пара таких відкриттів - і в Європарламенті збагнуть, в Україні нині може бути або як за Порошенка, або - набагато гірше.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко