"Любима болонка любимого завгоспа" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Любима болонка любимого завгоспа" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Мене давно цікавить питання - депутат Мар'яна Безугла, вона взагалі хто? Вона кадровик ЗСУ? Вона любима болонка любимого завгоспа Зеленського, які можна геть чисто все? Хто вона?

Бо наразі я бачу, що Мар'яна Безугла, це така особа, яка має владу знімати з посад генералів, і сперечатися з якою - собі дорожче.

Дивіться самі. Безугла розкриває рот і починає смердіти ротом в бік генерала Залужного - Залужного знамають разом з колишнім комбригом Безуглої генералом Шапталою. І ще з групою генералів.

Безугла починає смердіти ротом в бік генерала Содоля - Содоля знімають. Донбас, який обороняв Содоль, починає сипатися. Але суспільство того не помітило. Здогадайтеся чому?

Безугла відкрила рот у бік генерала Олещука. Олещука звільнили. Саме Олещук разом із Залужним виводив з під удару українську авіацію у лютому 22-го. Саме Олещук відбивав ракетні атаки по Україні. Але - він же насмілився сперечатися з Безуглою!

Олещук же з Малюком і Татаровим не "вбивав чеченців" - його звільняти можна!

І на біс - заява Безуглої про виведення з фронту моєї рідної 72-ї бригади. Отут у мене вже питання до всіх українських спецслужб. Вам не здається, що оприлюднення ТАКОЇ інформації - це вже занадто?

Я не з чуток знаю, оприлюднення інформації масштабу набагато меншого, це гарантована зустріч з контррозвідкою. А тут...

Безуглу вже цитують у Соловйова і Скабеєвої. І все їй - як вода з гусака.

Хто взагалі така Безугла аби оприлюднювати дані рівня командування ОТУ та Генштабу?

Що взагалі робиться в країні?

І ще, за критику влади порохоботи регулярно відгрібають тони багна. Проте. Я не пам'ятаю аби депутати ЄвроСолідарності займалися цькуванням командування ЗСУ або оприлюднювали плани генштабу.

Чому Безугла собі це дозволяє, нахабно і безкарно?